pátek 11. října 2019

Plastové desky na míru

Všechny plastové desky, tyče a trubky řežeme na míru dle přání zákazníka, včetně zaleštění či zabroušení hran. Tato služba, která by se dala nazvat plexi přes ulici je našimi zákazníky hojně vyhledávaná pro velký sortiment našeho zboží a rychlost realizace jejich požadavků. Plastové desky na míru Nabízíme možnost řezání na míru všech námi dodávaných materiálů. Pro Vás to znamená, že nemusíte kupovat celé desky , a tím ušetříte značné finanční.


Provozujeme dva vlastní specializované eshopy - desky na zastřešení pergol, plexisklo, plný polykarbonát a skleníky, pařníky, zahradní domky na nářadí. Bez nutnosti registrace, plný sortiment zboží, pohodlný a přehledný výběr za ceny výrazně výhodnější než v tištěném ceníku.

Klikněte na ikonu eshopu. Naše plastové desky najdou uplatnění téměr všude: desky pro svařování plastové nádrže na vodu i agresivní chemikálie, kádě, bazény, jímky, septiky, ČOV, záchytné vaničky, laboratorní vaničky, vzduchotechnická potrubí a jiné svařované dílce. Plexisklo je materiál ideální pro reklamu a designové prvky. Plastová skla plexiskla z polykarbonátu a akrylátového skla se vyznačují univerzálním použitím, vysokou odolností a jsou opatřeny UV ochranou, čehož je hojně využíváno jak u zahradních, tak ale také u běžných staveb.


Navíc umělohmotné desky za trvale nejnižší ceny. Kvalitní polykarbonátové desky za výborné ceny pro všechny. Prodej a rozvoz po ČR a SK.


Levné polykarbonáty - ne vždy je cena na úkor kvality.

Výroba a prodej pracovní, kuchyňské desky a stoly, podlepené dřezy. Najděte pohodlí i při placení. Formu platby si vybíráte podle potřeby hotově, převodem nebo na splátky.


Polykarbonátové desky DUAL STRONG - mm. Třeba materiál na odolné plastové ploty. Objednejte si finální produkty z plastu, jako jsou septiky, jímky, nádrže, bazény nebo kádě. Prodáváme svářecí techniku na plasty. Lze je použít jako vodoměrné šachty, přečerpávací jímky, nádrže na dešťovou nebo splaškovou vodu atd.


Plastové bazény vysoká kvalita technologie výroby a ojedinělá konstrukce bazénové stěny umožňuje provádět stavby bazénů od velikosti × m do více než × m. Díky struktuře desky, povrchu a nízké hmotnosti splňují desky AKYPRINT požadavky pro vysoce kvalitní tisk a zároveň nabízí snadné opracování. V nabídce naleznete základní cenově dostupné modely Ultralight a Basic, ale také a především vysoce kvalitní, UV a mechanicky stále polykarbonátové desky Gutta Guttagliss DUAL BOX a STRONG, na které poskytujeme nadstandardní záruku až let. Kalkulátor pro nábytkové dílce na míru.


Objednávkové formuláře pro zakázky na míru a kompletaci produktů. Jste zde: Úvodní stránka Kontakty Řezání. Odolné provedení STRONG s vyšším tepelným odporem. Tyto velice kvalitní dutinkové polykarbonátové desky jsou ideálním řešením pro zateplené prosklení střech a stěn.


Rozměry jsou uváděny v poměru: délka x šířka.

Vytvořte si vlastní polici nebo stolovou desku na míru. U vybraných materiálů nabízíme zdarma možnost individuální úpravy , formou řezu výchozího formátu, nebo přímo zakázkové výroby. Produkty, u kterých je tato unikátní služba dostupná jsou vždy graficky označeny. Díky papírovým deskám s klipem je možné psát v pohybu.


Kromě klipů nabízíme spisové desky, spínací lišty, desky zavíratelné tkanicí, gumičkou či rychlosvorkou. Pro prezentaci dokumentů doporučujeme katalogové knihy. Sami si jednoduše navolíte specifikaci plastového okna, neustále můžete sledovat, jak se mění cena a nakonec zadáte plastové okno na míru přímo do výroby!


Obkladové desky na zeď se jednoduše udržuje v čistotě použitím běžných čistícíh prostředků. K odstranění nečistoty nedoporučujeme používat ostré předměty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky