čtvrtek 17. října 2019

Sekačky na trávu hecht

Sekáte často trávu na velkých plochách, nebo pouze občas na menším pozemku? Sekačky na trávu HECHT na Alza. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vybírat můžete sekačky na trávu benzínové, elektrické, akumulátorové, vřetenové, ale i bubnové. Vyberte si u nás z pestré nabídky a dopřejte tak Vašemu trávníku tu nejlepší péči a dokonalý vzhled. Benzínové sekačky na trávu jsou oblíbené hlavně kvůli své mobilitě a nezávislosti na přívodu elektrické energie. Na rozdíl od elektrických nejsou omezeny délkou přívodní šňůry.


Benzínová sekačka se jedna od druhé liší v mnoha parametrech. Pojďme se podívat, které to jsou a jak správně vybrat. HECHT 5SW představuje kvalitní typ benzínové sekačky, který je určen pro sekání všech druhů trávníků.

Konstrukce je robustní a celkový záběr sečení je 4cm. Koš na trávu disponuje objemem litrů. Ideální pro sekání trávníku s plochou až do 6m2.


Výrobky HECHT se vyznačují moderním designem, vysokou kvalitou a především bezkonkurenčními cenami. Výrobky si získali řadu spokojených zákazníků po celé Evropě. HECHT to jsou křovinořezy,strunové sekačky , sekačky na trávu , ruční sekačky , generátory, střihače plotu. V naší nabídce najdete např. Pokud hledáte spíše levné sekačky na trávu , pak doporučujeme značky Hecht , AMA, GTM nebo World.


Na naše sekačky se můžete 1 spolehnout. V Mountfieldu nabízíme jen takové modely, které jsme si sami ozkoušeli a za kterými si stojíme. Každá naše sekačka prošla sérií extrémně náročných testů, takže ať už si vyberete jakoukoli, bude vám dobře sloužit.


Nabízíme ruční, elektrické i benzínové sekačky s. U nás naleznete sekačku přesně podle Vašich potřeb. Originální sekačky Honda se od běžných sekaček skutečně odlišují celou řadou nových technických řešení, které jinde nenajdete. Níže uvedené informace vám usnadní se orientovat v nabídce sekaček a pomohou Vám s výběrem té pravé, té nejlepší.


Pětiletá záruka je pro všechny sekačky Honda již samozřejmostí. Pří výběru sekačky na trávu musíme rozhodnout, jaký pohon pro sekačku vybereme.

Máme na výběr sekačky na trávu elektrické, vhodné na místa, kde je elektrika lehce dostupná. Ruční sekačku na trávu volíme pro menší zahrádku, která je rovinatá. Tráva je v režimu mulčování posekána na drobné kousky , které propadají ke kořenům trávníku, kde během – dní zcela zetlí a působí jako přirozené hnojivo. HECHT představuje široký sortiment výrobků určených pro dům a zahradu.


Hlavními výhodami, kterými se vyznačují elektrické sekačky na trávu jsou hlavně tichý cho ekologický provoz, nízká hmotnost, snadná a jednoduchá obsluha, nízké nároky na údržbu a spolehlivost. Obě verze jsou přitom velmi odolné a sekačky Hecht vám prostě vydrží, a nemusíte se u nich bát, že se za dva roky začne celá třást. Centrální nastavení výšky sekání.


Elektrické sekačky Hecht mají z důvodu dosažení nízké váhy šasi plastové. Elektrický motor se snadno startuje, produkuje nízkou hladinu hluku a vyžaduje pouze minimální údržbu. Tyto webové stránky mohou používat „cookies“, což jsou malé datové soubory uložené ve vašem počítači nebo v jiném počítači pro použití se.


Co se týče sekaček, je nabídka firmy Gardena velmi různorodá – od robotických a ručních sekaček až po elektrické sekačky , případně po nůžky na trávu a křovinořezy. Všechny výrobky mají unikátní design (černá a modrozelená barva, ergonomické držení) a vynikají vysokou spolehlivostí. Slevy a výprodeje jsou našim častým marketingovým nástrojem, doporučujeme je tedy využívat.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky