čtvrtek 31. října 2019

Koupaliště žamberk

Plně vybavený venkovní aquapark. Vítejte v sekci aquapark. Tip na zábavu pro děti ve východních Čechách - venkovní aquapark, brouzdaliště, sportovně-zábavní areál, autokemp.


Zámky - Letohra Žamberk, Častolovice, Kostelec nad Orlicí, Doudleby nad Orlicí, Opočno, Dobruška, Hrady, tvrze, zříceniny - Žampach, Lanšperk, Litice, Letohrad - Orlice, Muzea: Letohra Žamberk, Ústí nad Orlicí. Autocamping Pod Černým lesem Žamberk - Autocamping Pod Černým lesem se nachází v okrajové části Žamberka v Severovýchodních Čechách a je součástí. Přehled turistických zajímavostí, cyklotras, turistických tras, skiareálů a lanovek v okolí místa Žamberk.

Nabízí komplex se šesti venkovními kurty a pevnou halou se dvěma antukovými dvorci. Ubytování a okolí Pastvinské přehrady. V okolí přehrady Pastviny najdete mnoho ubytovacích zařízení. Penziony, kempy, rekreační areály, tábořiště. This feature is not available right now.


Advanced search (Pets, pool, internet,) You do not have time to search? Pokud tu nějaké místo chybí nebo přebývá, budeme rádi, když nám to dáte vědět. Možnosti koupání: přehrada Pastviny, aquapark Žamberk, koupaliště Kunval koupaliště Písečná - Rubínek, koupaliště Letohra koupaliště Rokytnice v Orlických horách, koupaliště Vamperk, koupaliště Rychnov nad Kněžnou, bazén Rychnov nad Kněžnou, aquapark Ústí nad Orlicí, koupaliště Jablonné nad Orlicí, koupaliště Brandýs nad Orlicí, koupaliště Kostelec nad Orlicí, bazén Mezilesí, koupaliště Řetová - Na Mandlu.

Aquapark v Žamberku je letní nadstandardně vybavené koupaliště. Disponuje třemi tobogány, masážní vanou a brouzdalištěm s vodotryskem. Po stranách plaveckého bazénu s vyznačenými dráhami se nalézají odpočinkové bazény.


Sportovně založení návštěvníci mohou využít hřiště na plážový volejbal a streetball. Popis: Venkovní aquapark Žamberk - naleznete zde plavecký bazén s dětským brouzdalištěm, skluzavku, tobogany, dětské pískoviště, masážní vanu Whirpool, plážový volejbal, streetball, bufet a restauraci. Rozšírené vyhľadávanie (Domáce zviera, bazén, internet,) Nemáte čas hľadať? Ilona Rédlová added a new photo — at Autocamp Žamberk.


Areál je vybaven plaveckým bazénem s dětským brouzdalištěm, skluzavkou, dvěma tobogany, atrakcí. Restaurace Panský dům, Masarykovo náměstí Žamberk 0. Nachází se na okraji města. Bazény jsou dlážděné, v okolí bazénů je travnatý břeh.


U koupaliště je také autokemp s možnostmi sportovního vyžití. VŠE perfektně zajištěno a uklizeno a to nemluvim o campu kde s takovým servisem jsem se ještě nesetkal. Služby, vybavenost a čistota campu Mě doslova nadchla. Mnohokrát děkuji za příjemné prožití Mé dovolené. Koupaliště, kurty, minigolf, res.


Jedinné co nebylo OK bylo bohužel počasí.

Určitě se vrátím a budu doporučovat. Provozujeme autocamp s nabídkou ubytování v chatkách, srubech, karavanech, autokaravanech či stanech. V chatkách je k dispozici televize a Wi-Fi.


Při požadavku na snížené vstupné je nutné se prokázat platným průkazem ZTP. Provozovatel neručí za odložené předměty a cennosti. Autocamp payant avec services complets - restaurant, douches, parc aquatique, etc. Letní koupaliště Pod Černým Lesem Žamberk : Kontakt, termální koupaliště , aquapark, plovárna, ubytování při vode, tatralandia, aquacity, meander park. Klidné prostředí, ubytování v soukromí.


Ideální ubytování v Žamberku. Get address of Autocamp Žamberk - Zamberk , submit your review or ask any question about Autocamp Žamberk , search nearby places on map. Možnosti koupání: přehrada Pastviny, koupaliště Jablonné nad Orlicí, koupaliště Letohra aquapark Žamberk, koupaliště Kunval koupaliště Písečná - Rubínek, bazén Mezilesí, koupaliště Králíky, koupaliště Rokytnice v Orlických horách, Lanškroun - Dlouhý rybník, Štíty - Acrobat Park, aquapark Ústí nad Orlicí, bazén Česká Třebová.


Vybavení kempu: Plocha pro stany, Chatky, Plocha pro karavany. Voda průzračná, obsluha u.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky