pondělí 20. března 2017

Přístřešky ke zdi domu

Přístřešky ke zdi domu jsou pergoly Standard s ukotvenou pozednicí do zdi domu a pomocných nosných stojek na straně ukotvené pozednice. V případě stavby přístřešku ke zdi zatepleného domu, kdy zákazník nechce narušovat tepelnou izolaci, doporučujeme klasickou pergolu Standar u které zkrátíme krokve na úroveň pozednice a pergolu pouze přiložíme ke zdi domu. Pergola Standard se pak může pouze zavětrovat pomocí pár vrutů skrz zateplenou fasádu.


Pergolu ke zdi vám nejen zhotovíme, ale především ji navrhneme, na základě našich bohatých zkušeností víme, jak by taková pergola měla být konstruována ve vztahu ke konkrétnímu domu a jak ji navrhnout tak, aby byla co nejvíce účelná, nestála velké peníze a byla navíc hezká. Pergola k domu , ale i její samostatně stojící varianta s možností umístění také dále do zahrady, mimo dosah domu , je vyrobená nejmodernější. Přístřešek je konstruován na auta vedle sebe ke stěně nebo mezi zdi.

Dřevěné přístřešky ke zdi domu jsou k dispozici v různém provedení. Zastřešení najde nejrůznější využití: jako energeticky nenáročná zimní zahrada, designové zastřešení terasy, atraktivní zastřešení pergoly, ochranná stříška nebo carport odolný vůči povětrnostním vlivům. Pergola ke zdi domu se montuje zejména v místech, kde chcete smysluplně využít a rozšířit obytnou část domu.


Během letních dnů mnoho. Pergoly a přístřešky ke zdi domu jsou nedílnou součástí každé správné zahrady či restaurační a hotelové předzahrádky. Nabízejí totiž místo k zábavě i odpočinku. Proto by neměla zahradní pergola chybět ani na té vaší.


Modely jako FERI či TUSCANY značky OneTrade pořídíte na Hobbytec.

Chcete se dozvědět co nejvíce o tématu „pergoly a přístřešky ke zdi domu “, pak se ptejte odborníků, kteří přímo tento typ zahradních staveb. Funkčnost, která se snoubí s krásou. Cena pergol ke zdi domu je 3. V ceně je zahrnuta střešní krytina, lepené vrstvené dřevo, barva dle nabídky. PŘÍSTŘEŠKY, PERGOLY U DOMU, PERGOLY KE ZDI Vyrábíme přístřešky, pergoly, zahradní altány a mnoho dalších dřevěných i kovových staveb přesně na míru. Garážové stání Standard ke zdi domu Garážové stání řady Standard ke zdi domu je určeno pro všechny náročné klienty, kteří ocení klasické tesařské spojení stojek s pozednicemi na čep a dlab.


Zkuste frázi Pergoly a pristresky ke zdi domu trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš. Každá stojka u zdi domu se k ní přikotví na dvou místech pomocí závitové tyče.


V případě kotvení pozednice je potřeba jedna kotva na každý metr vzdálenosti pozednice. Kotvení prodáváme pouze k našim pergolám. Ale na druhou stranu tato metoda skrývá určitá úskalí a rizika.


Proto zákazníkům spíše doporučujeme upevnění zahradní pergoly do země pomocí stojek. Realizujeme tesařské práce, půdní vestavby, palubkové podhledy a obklady. Naše firma sídlý v Dětřichově 22 u Frýdlantu v. Vybraný model si můžete uzpůsobit podle sebe volbou libovolného z dvanácti luxusních odstínů dřeva anebo tří barev polykarbonátu.


Případně si jej navrhnout na míru - od počtu sloupků, typu střechy, barev až po rozměry - pomocí 3D plánovače dřevěných přístřešků.

Dodáváme jak přístřešky a zastřešení na zakázku, tak i typizované produkty k montáži svépomocí. Vybrané produkty máme skladem a prohlédnutí v showroomech v Praze a Hradci Králové. Přístřešky Gjsou díky použitým materiálům absolutně odolné a bezúdržbové.


Nemusíte je tedy chránit před deštěm, sluncem ani krupobitím dalšími nátěry. TIP: Postavte přístřešek na dřevo ke zdi rodinného domu či chaty, nebo k boční stěně. Jedná se o altány a pergoly za dostupnou cenu, s možností montáže svépomocí či na klíč.


S moderní dřevěnou konstrukcí a polykarbonátovou krytinou, v případě altánů pak s bitumenovým šindelem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky