pátek 24. března 2017

Betonovy obklad

Betonový obklad SG - Bv matném grafitovém provedení se stane dominantou vašeho bydlení. Je zkonstruován z kvalitního lehčeného betonu, který věrně připomíná strukturu přírodního kamene. Dublin harmonizuje s kovovými povrchy, sklem a olejovaným. Predávame Betónové obklady- imitácia kameňa, sádrové obklady- imitácia kameňa, žulové kamenné dlažby, gresový kameň, tehlový obklad. Veľký výber betonových obkladov.


Firma používa na výrobu zásadne certifikované vstupné komponenty, z ktorých vytvára vysoko kvalitnú betónovú zmes.

Zmes sa ručne nalieva do špeciálnych chránených foriem, prechádza vibráciou, schne. Tehlový obklad a kamenný obklad vhodný pre interiér aj exteriér, sádrový obklad iba pre interiér. STEGU dodáva prirodzenú krásu do každej oblasti architektúry. Imitácia tehly a kameňa, fasádny obklad , umelý obkladový kameň, obklad na krb a sokel nájdete u nás. Tehlové, kamenné a sádrové obklady inšpirované prírodou.


Co takhle zatraktivnit vaši fasádu? Zašleme Vám jakýkoli vzorek obkladu dle vlastního výběru zdarma, zaplatíte pouze poštovné. Betonové obklady jsou svým přírodním vzhledem, rafinovanou strukturou a zajímavou kombinací barev.


U každého obkladu v katalogu máte možnost kliknutí na.

Impregnací nedojde ke změně barvy ani lesku, naopak zlehčuje následnou údržbu obkladu. Predaj a realizácia obkladových materiálov. Obklady doporučujeme impregnovat.


Tehlové obklady, umelý kameň, prírodný kameň, záhradné doplnky, zámkové dlažby, tehlový obklad , tehlové. Betónové tehlové obklady sú vyrábané z lahčeného betónu, ktorý je farbený celoprierezovo kvalitnými prímesami. Textura kamene je detailně propracována, tak aby obklad nebyl k rozeznání od přírodního kamene.


Betónový plot je trvácny, vydrží dlhé roky a nemusíte sa trápiť s jeho údržbou či opravami. Vybrať si môžete napríklad betónový obklad , rôznych. To je tehlový obklad , kamenný obklad , prírodný kameň, lícové tehly, obkladový kameň, imitácia dreva, fasádne obklady, umelý kameň a omnoho viac. Venkovní obklady jsou určeny na obklad fasá soklů, teras nebo plotů.


Jsou vhodné do extrémních podmínek, kde od obkladu očekáváme vysokou odolnost - mrazuvzdornost, voděodolnost a žáruvzdornost. Mezi venkovní obklady řadíme betonové. Táto stránka používa súbory cookies. Používaním tejto stránky, bez vypnutia cookies vo Vašich nastaveniach prehliadača, súhlasíte s ich používaním. Veľkoformátový betónový obklad.


V interiéri ide o našu najrozšírenejšiu činnosť. Prinášame betónový povrch do moderného interiéru bytov, domov. GRAFICKÝ NÁVRH Grafický návrh podkladov Vám vytvoríme úplne ZDARMA.

Zamedzuje tvorbe výkvetov (vystúpenie vápna na povrch spôsobený cementom). Vodoodpudivá vrstva je priepustná pre vzduch a vodné pary. Slovenská firma VASPO STONE , s. Hlavným produktom je výroba dokonalej imitácií prírodného kameňa.


Okraje obkladu do seba pekne zapadajú, a preto je výsledný dojem veľmi reálny. Ide o dekoratívny obkla ktorý neodporúčame používať na priamy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky