středa 29. března 2017

Plotové dílce plastové

Plastové plotové dílce jsou oblíbené pro svou nenáročnost a dále v případech, kdy Vás od varianty vytouženého dřevěného plotu odrazuje jeho údržba. Tyto ploty nehnijí, nepodléhají korozi a lze je snadno umýt. Plotové dílce jsou charakteristické pevností a vysokou životností. Oplocení sestavené z plotových panelů je vhodné k rodinným domům a zahradám, průmyslovým a zemědělským objektům, k oplocení parkovacích ploch, letišť, škol, sportovních areálů apod.


Plotové svařované panely jsou vhodné jak pro oplocení rodinných domů či zahra tak i pro oplocení velkých objektů (firemní a sportovní objekty, školy, letiště apod.).

Hlavní výhody dílců: Velmi vysoká pevnost a odolnost. Jedná se o plastové podplotové dílce , využitelné pod pletivové a tyčkové ploty všech druhů, které brání prorůstání trávy a plevele do pletiva nebo plotových latí, brání jejímu zahnívání a zaručují jednoduchou údržbu trávníku. Podplotové plastové dílce. Nabízíme Vám řešení při výstavbě nebo renovaci plotů. Příslušenství Plotovky z recyklátu.


KOVOVÉ PLOTOVÉ DÍLCE JEKLOVÉ. PLASTOVÉ BEZÚDRŽBOVÉ PLOTOVKY.

Plastové a dřevoplastové plotovky jsou další specifickou součástí katalogu Plotovky, respektive nákupního oddělení Pletiva, plotové systémy. Najdete zde celou řadu plastových plotovek (plastových plotových latí), které Vám usnadní realizaci bezúdržbových plotů. Jedná se o oblíbený plotový systém využívající plotové dílce montované mezi plotové sloupky , ke kterým jsou přivařeny nebo přichyceny speciálními držáky. Sháníte plotové dílce neboli plotové panely? Dokážeme zajistit montáž tohoto pevného a elegantního oplocení takzvaně na klíč.


Jsme poctivá rodinná firma a zakládáme si na kvalitě práce a individuálním přístupu. Montáže provádíme za příznivé ceny, přesvědčte se sami. Zavolejte nebo vyplňte náš poptávkový formulář. Dílce se pokládají do nakypřené půdy, popř. Nakonec se dílce obsypou z vnější strany zároveň s vrchní části dílce.


Po vytvoření kořenového systému trávníku je pevně ukotven. Při pokládce podplotových dílců u stávajícího oplocení je zásah do terénu minimální. Počet prolisů je závislý na výšce panelu. FOTO: WPC – Woodplastic (2x) Plastové profily bývají duté, lehké a zakončené plochou nebo obloukovou krytkou. Díky ní získají plotové dílce potřebné ochranné látky proti různým škůdcům, houbám, plísním a hnilobě.


Plastové profily sú vyrábané z recyklovaných materiálov, a preto ich možno nazvať ako ekologické , eko, čiže šetrné k životnému prostrediu.

Po určitých technologických úpravách vzniká z recyklátu materiál, z ktorého sa následne vyrábajú tradičné plotové dosky. Sloupky a vzpěry plotové. Panely 3D poplastované Panely 3D pozinkované Panel 2D pozinkované Panely 2D poplastované 3D LIGHT pozin. Lze je snadno opracovávat, řezat, vrtat. Mají-li si však zachovat svou odolnost, použijeme při montáži nekorodující spojovací prvky.


Vám obratem zašleme naši cenovou nabídku. Kategorie neobsahuje žádnou podkategorii ani zboží. Jsme schopni vyrobit, postavit či namontovat mnoho druhů plotů, vyrobit různé plotové dílce , brány apod. Návrhy tvoříme individuálně, dle potřeb a. Plastové plotové výplně Everwood je název nového materiálu na bázi plastu, který prošel vývojem ve Velké Británii. Díky svým jedinečným vlastnostem je materiál předurčen pro použití všude tam, kde je přírodní dřevo nechráněno a kde je vystaveno rozmarům počasí.


Z jednotlivých materiálů Vám vyrobíme plotové dílce , pojezdové i samonosné brány, křídlové brány a vchodové branky. Provedeme realizaci oplocení předzahrádky , oddělení zahradních prostor, či zabezpečíme prostor kolem bazénu. Vyrábíme plotová pole na míru z plastových plotovek.


Používáme bezúdržbové materiály s vysokou životností.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky