pondělí 20. března 2017

Zahradní houpačka stripy

Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat! Sicher durch den Winter. Zahradni in Karlsbad reservieren. Schnell und sicher online buchen.


Entdecken Sie unsere Angebote.

Zusätzlicher Rabatt bei Zahlung per Überweisung. Der wichtigste E-Commerce für italienische Möbel. Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Odolná kovová konstrukce, která je ošetřená práškovým lakováním zaručuje dlouhou životnost.


Na houpačku se pohodlně usadí až dospělé osoby a celková nosnost činí 2kg. Zavesna houpacka Inzerát. Kovová zahradní houpačka Stripy II s polstrem o tloušťce cm.


Barva houpačky je zeleno-bílá.

Maximální nosnost 2kg. Praktické: rozkládací, závěsné. Houpačka pro venkovní použití? Se stříškou máte i příjemný stín. Konstrukce je kovová , látka z polyesteru, sedák z Textilenu.


Výhodou je praktická, naklápěcí stříška , která poslouží jako stínidlo. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen! Dopřejte si chvilku relaxace.


Kdo by nemiloval ten báječný pocit, když si sedne na svou zahrádku do houpačky s lahodným a osvěžujícím stínem a oddá se. Doručíme zítra, vše máme skladem. Osobní odběr na místech. Polstrovaný sedák je zárukou pohodlného. Prodám zahradní houpačku Inzerát byl odebran z oblíbených.


Užijte si maximální relax na čerstvém vzduchu. Pohodlná zahradní houpačka je skvělým místem k odpočinku pro celou rodinu.

Na polstrování sedáku jsou zeleno-bílé pruhy. Veškeré informace o produktu. Použita je severská borovice, která roste pomaleji a tím vytváří husté letokruhy, které jsou na pohled velmi pěkné. Dřevo je ošetřeno unikátní technologií, je mořeno ve třech vrstvách, díky čemuž lak vydrží déle, aniž byste jej museli obnovovat. Zadejte hledané klíčové slovo.


Včetně stříšky a podsedáku. Zavěšenou houpací lavici ale ocení každý, i dospělý, skvěle se na ní totiž relaxuje s knížkou, povídá s přáteli i odpočívá. Superzážitek pak představuje pohoda na rozložitelné houpačce, na které se vám bude báječně trávit siesta.


Proč vyměňovat celou houpačku, když jí můžete dát jenom nový klobouk!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky