pondělí 29. srpna 2016

Praha koupaliště

Než se vyrazíte osvěžit do nejbližšího bazénu či koupaliště, podívejte se jak je upravená otevírací doba v prázdninovém provozu. Die Liegewiese lädt zur Entspannung, der örtliche Kiosk zur Stärkung ein. Podívejte se sami, než se sem vydáte, na záběry on-line kamery.


Plavání však není jediné sportovní využití které koupaliště Džbán přináší. Na Džbáně si návštěvníci mohou zpestřit den také zapůjčením loďky, při plážovém volejbale, fotbale či frisbee. Pro letošní sezónu a naše nejmenší jsme si připravili novinku - Dětský kouzelný náramek!

Zakoupením tohoto náramku je možné využít atrakce. Koupaliště Lhotka Něco málo o nás. Milovníci nudismu zde pro sebe naleznou velmi oblíbenou pláž. Hotels nahe Praha - Krč reservieren. Jetzt buchen mit Booking.


Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen! Schnell und einfach zu nutzen.

Letos se můžete těšit opět na metrový bazén s křišťálovou vodou. Dětské brouzdaliště, tobogán s časomírou, spousty dětských atrakcí a sportovišť. V letních měsících je koupaliště na Pražačce ideální volbou pro nenáročné plavce a milovníky sluníčka, přitom bez nutnosti zdlouhavého přejezdu za přírodou. Na své si nově přijdou také rodiny s dětmi, senioři či neplavci.


Bazén jsme rozdělili do tři zón, abychom vyhověli požadavkům úplně každého. Naše koupaliště se nachází v Šáreckém údolí zvaném Divoká Šárka. Dostanete se k nám z Evropské ulice od Mc Donalda dále po červené turistické značce - zhruba minut chůze. Pouze pár minut cesty z centra Prahy naleznete přírodní koupaliště s největší vodní plochou v Praze, kolem níž se rozprostírá jedna z nejkrásnějších přírodních částí v hlavním městě. Aquapark naleznete v obchodní zóně Čestlice.


Najdete zde vodní svět, dětské hřiště a sportovní hřiště, písečnou pláž s nafukovací trampolínou a občerstvení. Vážení návštěvníci, od 1. Stejně tak o víkendech v červnu budete mít otevřen i mokrý bar. Na zatravněné ploše si mohou návštěvníci odpočinout, zatímco se děti zabaví na dětském hřišti. K dispozici je také stánek s občerstvením.


Při vstupu na čipovou vstupenku bude odečteno kreditů bez ohledu na délku pobytu v areálu. Kč, návštěvník se stává jejím. Každá část areálu je vybavená kioskem s občerstvením. Posilnit se můžete v hospůdce s Grill parkem , kde se můžete osvěžit nápoji a nově si ugrilovat vše podle libosti.


This feature is not available right now.

Vítáme vás na oficiálních webových stránkách KOUPALIŠŤĚ MOTOL. Praha - Pražská koupaliště lákají v létě na nové vodní atrakce i grilovaná jídla. Pro vstup na koupaliště slouží pokladny, z toho je jedna uvnitř budovy a jedna letní (venkovní) pokladna přímo u brány. Letní pokladna slouží pouze ke koupi jednorázových papírových vstupenek, které neumožňují použití šatních skříněk. Vstup do areálu je povolen návštěvníkům pouze v provozní době na platnou papírovou nebo čipovou vstupenku.


Nabízí neomezený prostor zdarma, snadnou a rychlou výrobu. Venkovní koupaliště v Podolí je v letních měsících jedním z nejnavštěvovanějších míst v Praze. Koupání, koupaliště, aquaparky, rybníky, vodní nádrže a další možnosti, kde se můžete v České republice vykoupat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky