středa 24. srpna 2016

Plotové branky kovové

Vyrábíme kovové i kované ploty, brány, branky a mříže Každá, i malá zakázka, je pro nás projekt, který si zaslouží čas. Vyrábíme, dodáváme a montujeme pro naše zákazníky masivní originální kovové ploty, brány i branky, mříže a další kovové či kované výrobky. Je možné je montovat jak do kovových, tak také do betonových sloupků.


Na našej stránke nájdete kvalitné plotové brány a bránky za bezkonkurenčné ceny. Sú vyrobené z oceľových materiálov.

Dodávajú sa v širokej škále vzorov prevedení a farieb. Montáž je možné vykonať aj na vymurované stĺpiky alebo stĺpiky postavené zo stavebnicových systémov. Vybrat si můžete branky s tradičním zámkovým systémem FAB nebo ve variantě OKO na visací zámek. Technologickou a designovou novinkou jsou FAB branky s jeklovou výplní, které u nás naleznete v různých povrchových úpravách. KOVOVÉ PLOTOVÉ DÍLCE JEKLOVÉ, Levný plot.


CZ využívá soubory cookies k personalizaci obsahu a reklam, zlepšení funkcí a. Nabízíme kovové ploty ve vysoké kvalitě za přijatelnou cenu.

Kované vchodové branky od LAMARKU můžete objednávat v kompaktním designu s vjezdovými bránami a plotovými dílci. Klienti LAMARKu objednávají spíše jednokřídlé provedení vchodových branek. Umíme nabídnout ale i řešení dvoukřídlé branky. BRÁNY A BRANKY , Levný plot. YORK je systém oplocení, který kom.


V této sekci Vám nabízíme plotové výplně řady PRESTIGE a řady VK. PRESTIGE - Jedná se o plotové výplně vyrobené z dutých jeklových profilů 60xmm,80xmm,100xmm, 50xmm a jejich kombinací. Plotové výplně jsou vyrobeny z. Dodávají se v široké škále vzorů provedení a barevných úprav. Rozměr branky dle vašeho přání. Nejčastější šířka branky se pohybuje kolem 1m a výšku zpravidla definuje výška ostatních prvků (brány a plotových dílců).


Vchodové branky vyrábíme každopádně na míru. Přesně podle vašich potřeb a na základě zaměření u vás doma. BEZÚDRŽBOVOST garantována zvolenými výrobními postupy a špičkovou povrchovou ochranou.


Kovové ploty k rodinnému domu Nejlépe naše kovové ploty vystihuje jejich odolné a pohledově plné provedení s dlouhou životností , která je zaručena výbornou dvojnásobnou povrchovou úpravou. Sladění plotu, branky a brány je samozřejmostí.

Plaňkový plot je standardně dodáván ve třech barvách, bílá, hnědá, šedá a třech dřevodekorech. Na přání je možno profily potáhnout renolitovou folií v široké škále dekorů, případně nechat nakomaxitovat ve Vámi požadované barvě. Ploty, pletivo, branky , plotové sloupky, vzpěry, pohony pro automatické vjezdové brány, automatické vjezdové závory, dopravní sloupy, půjčovna nářadí a. Naše kovovýroba vyrábí vjezdové kovové brány, vstupní branky i plotové branky. Typ vjezdové brány se určuje podle prostředí, kam mají být umístěné. Záleží na typu pozemku, jeho sklonu a prostoru pro potenciální zajíždění brány nebo prostoru pro klasickou otočnou bránu.


Naše plotové systémy sú vyrábané s presnosťou na milimeter z kovových materiálov čo zaručuje pevnosť, prispôsobivosť tvaru a predovšetkým dlhú životnosť pri zachovaní nízkych nákladov na údržbu. Kovový plotový systém BRISTOL se skládá z vertikálních profilů s hliníkovým hrotem. Má výzdobu, která se hodí pro většinu obytných budov.


Poskytujeme zameranie, dovoz a montáž kovaných výrobkov a pletivových panelových dielcov na celom území Slovenska s maximálnou fexibilnosťou a. D se zdvojenými vodorovnými dráty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky