pondělí 22. srpna 2016

Thermowood borovice

KOMO), což představuje velice vysokou odolnost vůči hnilobě. Je to ideální dřevina pro dřevěnou terasu. Ponúkame Vám jedinečný produkt svojho druhu, ktorého vznik umožňuje revolučná technológia tepelnej. Dřevo z borovice je charakteristické mírným červeným nádechem. Termowood je vyráběn z finské (severské) borovice.


Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat!

KOMO), čo predstavuje veľmi vysokú odolnosť voči hnilobe. Thermowood borovica Obkladové fasádne profily z thermowood borovice Najpredávanejší drevený materiál súčasnosti. Nízka hmotnosť, vysoká stabilita thermowood borovice a množstvo kotviacich systémov umožňujú jej všestranné využitie. Tento obchod vyžaduje pro správnou funkci zapnutý JavaScript. Thermowood – borovice Rozměrově stabilní, odolné a zcela ekologické dřevo Námi dodávané Thermo dřevo je vyráběno metodou WTT při, které se využívá tepelná úprava dřeva při 180°C.


Zjistěte, co od ní můžete očekávat? Borové thermowood dřevo vhodné ke stavbě dřevěné terasy se vyznačuje dobrou rozměrovou stálostí. Kolísání vlhkosti je díky tepelnému zpracování.

Profil prkno z finské borovice nebo smrku s tepelně modifikovanou úpravou dřeva Thermowood. Terasové prkno, profil „D45J“. Thermo-severská borovice , odstín Intense (teplota při termizaci 215°C).


Tepelné zpracování - je proces vystavení dřeva páre, teplotě a vakuu bez použití chemických činidel nebo impregnací. Jedná se o proces šetrný k. ThermoWood je dřevo upravené pomocí teplot 1až 2°C. Thermowoo termowoo termodřevo – pod těmito názvy se skrývá tepelně upravené dřevo evropských dřevin (nejčastěji borovice, smrku, jasanu i topolu), které se stále v hojnější míře využívá v exteriéru pro dřevěné fasády i pro dřevěné terasy.


Hustota Lunawood TWPC je asi třikrát vyšší než hustota severské borovice. Výrobní proces je založen na použití vysoké teploty a vodní páry. Finském výzkumném centru VTT ve spolupráci s finským průmyslem. Dřevo je rozměrově stabilní, odolné a zcela ekologické. Její dřevo vyniká nádhernou kresbou křídlových suků.


THERMOWOOD – tepelně upravená borovice. Thermowood se vyrábí z řeziva běžných dřevin ve speciálních sušicích komorách při vysokých teplotách. Upravené dřevo lze použít v interiéru i exteriéru, např.


Tepelně upravené dřevo - EKOLOGICKÉ, ODOLNÉ A ROZMĚROVĚ STÁLÉ Jak se vyrábí? Výborný materiál pro stavbu sauny.

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Snížení absorpce vlhkosti a perfektní rozměrová stálost. Během tepelné úpravy je buněčná struk. Využívá se jen působení trochy vody a postupné zvyšování teploty v natlakované komoře.


Thermowood využijete dále při použití v saunách - saunové obklady, ve kterých má toto dřevo výborné vlastnosti díky tepelné úpravě. Vysoká trvanlivost a tepelná vodivost Thermowood jsou nespornou výhodou. Na rozdíl od exotických dřevin je dřevěná palubka thermowood lehká, rovná, vyrobená z místního materiálu - borovice a tím i ekonomicky výhodnější, při zachování požadavku na dlouhou životnost a bezúdržbový provoz.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky