pondělí 22. srpna 2016

Plotové betonové tvárnice

Máme vše od moderních hladkých linií až po prvky s rustikálním ostařením. Plotové tvárnice nebo betonové tvarovky se nejčastěji používají na podezdívku plotu nebo na nižší opěrnou zeď. Svahové tvárnice se používají na opěrné zdi, které máte v plánu posázet okrasným porostem. Okrasné betónové plotové tvárnice , štiepané, hladké a grindované.


Betónové výrobky pre plota a záhradu.

Tvárnice sú zhotovené na báze debniacích tvárnic. CENY VŠECH ROZMĚRŮ PO ROZKLIKNUTÍ. Prodáváme betonové plotové a sloupkové tvárnice vhodné pro výstavby zdí, plotů a podezdívek. Zdící prvky pak dotvoří celkový dojem z atraktivní a designově nesmírně originální zahrady.


Vyrábíme pro Vás také betonové hladké plotové tvárnice vhodné pro stavbu plotů, opěrných a okrasných zdí a protihlukových zábran. Plotové striešky sú plotové tvárnice z vibrolisovaného betónu. Sú vysoko pevné a mrazuvzdorné.


V případě, že je vyžadováno vylévání plotových tvárnic , je nutné použít tzv.

Plotové systémy so širokým výberom povrchov pôsobia naozaj prirodzene. Chcete vidět, jak vypadají betonové sloupky nebo plotové desky naživo? Přijeďte se podívat do naší vzorkové prodejny, kde vám s výběrem rádi pomůžeme. Chcete-li mít kolem domu kvalitní, odolný a zároveň estetický plot, vsaďte na náš betonový. Sú ľahké, dajú sa ukladať ručne.


Dále také ke stavbě sloupků k oplocení, například pro uchycení plotových dílců. Montáž pilířových tvárnic je jednoduchá a není třeba těžké mechanizace. Pevné, mrazuvzdorné a trvanlivé. Takové jsou přednosti plotových tvárnic, které jsou vhodné zejména pro veškeré typy plotů, dělicích, opěrných a okrasných zdí, protihlukových zábran, a také pro podezdívky a sokly budov. Výhodou plotových tvárnic je jejich snadná stavba.


Na záver sa na najvrchnejšiu radu položí strieška, čím je oplotenie prakticky hotové. Tým sa zamedzí vzniku prasklín. Vyrábame betónové stropy, murovacie systémy, betónové tvárnice.


Doprava tvárnic a stropov aj s vykládkou na stavbe. Spoľahnite sa na profesionálov. Pýtate sa prečo nakupovať tvárnice u Nás?


Sme rodinná firma ktorej záleží na spokojnosti zákazníka.

Pri výrobe tvárnic použivame iba tie. V horní části plotu Vám můžeme osadit hliníkové plotové dílce nebo dřevěná prkna. Při využití betonového plotu k výstavbě ohradníků nabízíme také betonové podhrabové desky zamezující podhrabání zvířat z výběhu. Betonové desky jsou skládány mezi betonové sloupky. Pro odvod dešťových vod prodáváme stříšky s okapničkou.


Pridať do Zoznamu prianí. Povrch upravený technológiou štiepaného betónu dodáva plotovým tvárniciam MACLIT žulový vzhľad. Nabízíme svahové tvárnice, ztracené bednění, plotové stříšky a hlavice, štípané tvárnice a betonové cihly.


Veľkou výhodou je dlhá životnosť, vysoká bezpečnosť, bezúdržbovosť a vonkajšia vizuálna ochrana. Máte moderní dům a rozmýšlíte se jak ho oplotit? Jednou z nejoblíbenějších možností je využití HLADKÝCH PLOTOVÝCH TVAROVEK, které vynikají ostře řezanými hranami a tak podtrhnou celkový vzhled každé, i naprosto moderní stavby.


Kvalitní betonové venkovní dlažby, zdicí prvky, výrobky venkovní architektury, schodišťové prvky a fasádní desky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky