středa 24. srpna 2016

Drtič větví hecht

Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.


Wir machen die Rückgabe einfach. Více informací naleznete. Drcení pomocí ozubené hlavice. HECHT 6- elektrický drtič větví Skladovost na prodejnách se může průběžně měnit, proto je vhodné telefonicky ověřit skutečnou dostupnost. Zboží, které je dostupné pouze na prodejnách, není možné odeslat okamžitě z exportního skladu, proto není možné zaručit včasné doručení.


Extreme Fast Automatic Firewood Processing Machine,Modern Wood Cutting Machine Splitting Firewood - Duration: 10:34. Zvládne podrtit větve do průměru až cm. Drtí větve až do průměru cm. Při jejich prostřihávání a prořezu vzniká spousta odpadu, který. Schau Dir Angebote von Hecht auf eBay an.


Hmotnost drtiče je kg, s pojezdovými koly jej snadno dopravíte na kterékoli místo na zahradě. Běžným řešením je pak jeho pálení, případně odvoz na skládku. Při tom se připravujeme o hodnotný biologický odpa který po vhodném zpracování může vrátit živiny zpět do půdy.


Motorový drtič větví s motorem o obsahu 1cm3. Výkonný drtič větví , se kterým snadno přeměníte zahradní odpad na materiál vhodný k zamulčování nebo do kompostu. Těžko využitelný odpad ze zahrady nožová hlava poháněná motorem o. Elektrický drtič větví HECHT 6snadno a rychle zlikviduje větve do průměru cm. Prodám drtič větví HECHT 6koupený v Hechtu 5. Součástí je černý vak na drcené větve. Již rok bez využití z důvodu nemoci, jinak pro běžnou potřebu 5-stromků naprosto stačí.


Pro tento případ je vhodné zvolit drtič větví , který dokáže odpadové dřeviny snadno zpracovat na jemnou drť. Získanou drť pak můžete spolu s ostatním biologickým odpadem vložit do kompostu. HECHT 6SILENT je výkonný drtič větví s ozubeným válcem. Díky drcení pomocí zubového válce je provoz velmi tichý.


Stroj je postaven na podvozku s velkými koly a tažným. Nemá totiž problém ani s větvemi většího průměru. Drtiče větví HECHT na Alza. Riesenauswahl an Markenqualität.


Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Díky tomu se jedná o tichý stroj, který si sám dobře natahuje drcený materiál. S praktickými pojezdovými koly je možné s drtičem snadno pojíždět po zahradě a odpad likvidovat přímo na místě.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Zahradní drtič disponuje automatickým natahováním větví, zpětným chodem a motorovou brzdou. Pro lepší přemístění stroje oceníte praktická plastová kolečka.


Samozřejmostí drtiče je také l vak na odpad. Váha samotného stroje 2kg. Bonusem drtiče je integrovaná ochrana proti přetížení a tichý chod. Při pravidelném ošetřování a prořezu stromů vznikají hromady větví a kůry, k jejichž zpracování jsou určeny právě elektrické a benzínové zahradní drtiče. Tento přístroj svým ozubeným drtícím válcem zpracuje větvě o průměru až cm.


Díky tomu je možné jej využít i všude tam, kde není dostupná elektrická síť, proto se hodí například k použití v odlehlých sadech a podobně. Většinu produktů máme skladem. Zboží doručíme do hodin až k vám domů.


Zpracují větve o průměru až cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky