pátek 19. srpna 2016

Plechová garáž 4x6

Vyberte vzdálenost od nejbližší silnice nebo cesty kam může nákladní vůz od místa, kde bude probíhat montáž. Vyberte vzdialenosť od najbližšej cesty alebo cesty kam môže nákladné vozidlo od miesta, kde bude prebiehať montáž. Montovaná plechová garáž vhodná k parkování auta. Je pre nás dôležitá kvôli. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem zařízení.


Naše plechové garáže jsou nejen levné, ale díky montáži a dopravě zdarma i rychle dostupné. Netajíme se tím, že naše plechové garáže jsou z polska. Plechová garáž s pultovou střechou pozinkovaná. Plachtová garáž Gatria 18m 300x610cm. Nejprodávanější garáž pozink - cena tis.


Popis: - Sedlová střecha - Výklopná vrata - Šířka m. Jednou z našich stálých položek v nabídce jsou garáže z pozinkovaného plechu. Tato nabídka je určena pro všechny, kteří upřednostňují funkčnost. Plechové garáže od polské firmy Wojstal – to jsou plechové garáže dobré kvality za nejlevnější cenu v ČR. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším.


Skladová garáž s omietkou a rovnou strechou 290x5cm. Nabízíme montované plechové garáže rozměr dle Vašich požadavků. Typy provedeni: zadní spá sedlový, spád vlevo, spád vpravo, přední spád. CENOVÁ KALKULACE Vypočítejte si sami cenu garáže OK Doprava a. Vyrábame, dodávame, montujeme plechové sklady, plechové garáže, prístrešky, prestrešenia, autodielne a iné železné konštrukcie. Standardní plechová garáž o šířce 3m (97m) x 5m (97m) se střechou se spádem dozadu a dvoukřídlými vraty.


Díky povrchové úpravě je plechová garáž odolná vůči povětrnostním vlivům. Tento výrobek je na trhu velice vyhledávaný, protože je to praktické řešení za nízkou cenu. Níže najdete realizace naších garáží. Pořiďte si garáž u největšího dodavatele garáží v ČR. Nemáte kde parkovat a hledáte levnější alternativu zděné nebo betonové garáže?


Ale také rychlé montáži během pár hodin a prakticky kdekoliv. Platnost tohoto inzerátu skončila a již není možné na něj odpovídat. Prohlédněte si podobné inzeráty, snad Vás něco zaujme.


Najlacnejšie plechové garáže, garáž na mieru. K č DOPRAVA CELÁ ČESKÁ REPUBLIKA. Kotec BORYS 3xm Kotec z žárově zinkovaných. Garáž pro jedno auto nebo více vozů Jestliže Vaše domácnost disponuje více vozidly, pořiďte si garáž pro dvě auta nebo kombinujte garáž a přístřešek pro auto. Naopak nechybí ani garáž pro motorku , jestliže vyznáváte tento způsob silniční přepravy.


Standardní garáž vlastní dvoukřídlé vrata otevírány na strany o rozměrech 3x2m vybavena zámkem s kompletem klíčů na visací zámek. You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!


Postaráme se o bezpečné a. Střešní krytinu je možné použít pro novostavbu, rekonstrukci, garáž , zahradní domek nebo pergolu. Výrobce garantuje přesnost vylisování plechů jednotlivých tvarů střešní krytiny. Při rekonstrukci a zaměření střechy vám můžeme vyrobit střešní krytinu na míru. Rozšírená montovaná plechová garáž stavebná.


Než garáž přijmete, je záhodno připravit podklad pod garáž , musí být patřičně vyrovnán. Doporučuje se vylít betonem plochu nepatrně větší než jsou rozměry garáže a také určit úhlopříčky, aby podklad byl obdélníkového tvaru. Dodávame plechové garáže a sklady rôznych rozmerov.


Sme schopní dodať plechovú garáž podľa priania zákazníka. VYUŽITE NÁŠ KONFIGURÁTOR GARÁŽI A.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky