čtvrtek 25. srpna 2016

Květináče praha

Prodáváme oblíbené samozavlažovací květináče Lechuza, které jsou vhodné do bytu, zahrady i na terasu. Kompletní realizace interiéru po celé ČR a SK. Třeba závěsné mísy, polomísy a truhlíky či chytré samozavlažovací květináče.


Kupte si bytelnou, ale jemnou ocelovou žardiniéru nebo mobilní záhon a magický kámen. Jsme přímí dovozci a zaručujeme Vám nejnižší ceny a rychlé dodání !

V naší nabídce najdete květináče různých materiálů, tvarů, velikostí i barev. Vybírat můžete z klasických, designových i samozavlažovacích. Pro doplnění městského mobiliáře i do soukromých a okrasných zahrad nabízíme betonové květináče , vázy a zahradní níbytek. Keramický obal na květináč je odolný a zároveň jej můžete využít jako dekorační prvek v interiéru.


Vyberte si keramické květináče bílé. Květináče koupit o objednat u OBI. Venkovní květináče Vytvořte si zahradu na balkoně či terase.

Laminátové podlahy Skandor 8. Samozavlažovací květináče Závěsný obal Lechuza. Všechny samozavlažovací květináče Lechuza jsou vyrobeny z kvalitního plastu, který je odolný proti prasknutí i při převrhnutí. Lakované květináče mají lesklý nebo metalický povch a značíme je jako PREMIUM. Vážení zákazníci, vítáme Vás na stránkách E-kvetináče.


Na našich stránkách nabízíme samozavlažovací květináče Lechuza, které v sobě. Moderní a důmyslné zpracování je z dílny mladých českých designerů, studia WRKS. Přebytečná dešťová voda odtéká pryč – zásobník vody zůstává plný a obstarává vaši rostlinu.


V nabídce ve velikostních variantách Uno, Duo, Trio. LECHUZA - samozavlažovací květináče. Váš dům, byt i kancelář. Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13. Plastové květináče je možné vybavit samo zavlažovacím systémem pro rostliny.


Levné produkty Odebrat vše. Díky tomuto systému se nemusí rostlinky často zalévat a díky hladinoměru s plovákem je vidět, zda je nutné vodu dolít, či nikoli. Každá terasa a zahrada potřebuje květiny a proto je nezbytné pořídit si i květináče.

U nás v JYSKu nabízíme různé druhy, od proutěných květináčů přes závěsné květináče a venkovní květináče z umělého kamene po stojany na květiny. Eshop specializovaný na květináče a truhlíky. Prodáváme designové a venkovní květináče , květníky a květinové obaly pro umělé i živé rostliny. Firma pracuje s pomocí partnerů a distributorů, navrhuje a vyrábí nádoby pro rostliny s maximálním ohledem na jejich životní potřeby. Prodám nenáročnou, dobře rostoucí a dekorativní pokojovou rostlinu známou jako Zamiokulkas.


Výška rostliny je m, průměr květináče je cm. K odběru ihned rostliě se daří mám malý pokoj. Cena včetně keramického květináče. Designové ale i funkční květináče za skvělé ceny! Novinkou na trhu jsou BIO květináče vyrobené ze 1 přírodních materiálů.


Ke květináčům si také nezapomeňte objednat misky vhodné velikosti. Typ květináče – dobře zvolený typ květináče se postará o správný růst rostliny. Podle typu rostliny vybírejte správný typ květináče a myslete na to, aby měla dostatek prostoru a tím pádem také živin.


V Canea Praha si jistě vyberete vše potřebné pro svojí práci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky