pondělí 29. srpna 2016

Jahody kunratice

This feature is not available right now. Každý rok jsou obrovsky populární mezi všemi a mnoho lidí si pro ně dojede, protože jsou prostě tak skvělé. Informace o jahodových polích na webu provozovatele Kunratice Tel.


U zahrádkářské kolonie v Kunraticích Kunratice Te. Sbíráme jahody každý rok, protože kupované jsou buďto drahé, nebo chemické brambory červené barvy.

Zrovna jsme se vrátili z Holešova, takže pokud jste z okolí Zlína, doporučuji – vizte kontakty výše v článku. Díky tomu má zákazník jistotu, že mu jahody dorazí v den sklizně a budou zralé a čerstvé. Navíc nejsou ničím upravovány, např. Jahody sklízí každý den už od 4. Pro vyhlášené jahody z Kunratic se každý rok sjíždí lidé nejen z okolí, ale i celé Prahy. Ve dvou konkurenčních stáncích ve vjezdu vedle Tvrzi Kunratice si můžete ještě zhruba jeden týden zakoupit výborné jahody.


Konec letošní sklizně je očekáván zhruba mezi 16. Podle současného zájmu je ale možné, že jahody dojdou i dříve.

Většinou se tu totiž setkáte s frontami na – minut. Zajišťujeme také výrobu a dovoz sazenic a sazenice jahodníku. V současné době jsou našimi majoritními odrůdami (osázená plocha na jednu odrůdu je více než jeden hektar) Darselect, Korona, Elsanta, Sonata. Kdyby se dalo objednat trochu deště, bylo by to lepší,“ uvedla v nadsázce spolupracovnice společnosti Schwenk jahody, která má své plantáže v Uhříněvsi. Ve firemní prodejně máme jen čerstvé jahody a na plantážích si jich natrháte kolik chcete, jako ze zahrádky.


Naší prioritou je vysoká kvalita a zdravotní stav rostlin a předností přátelský kontakt se zákazníkem. Rodinný přístup farmy znamená vysokou produktivitu práce a kvalitu pro zákazníka ve všech směrech. Místní jahody, na které si nechala zapsat ochrannou známku, takže všechny nekalé živly se hned můžou cítit o trochu víc nejistě. Z poloviny se na báječné a výrazné chuti kunratických jahod projevuje odrůda, a z druhé poloviny plná zralost plodů. Přelovice jsou malá obec v Pardubickém kraji (km od Lázní Bohdaneč), žije zde jen cca 2obyvatel.


Zatím není jasné, kdy zde letošní samosběr začne. Cena za jeden kilogram nasbíraných jahod činí 1Kč. Nasbírané jahody můžete zakoupit v Kunraticích na stánku u kostela sv. Jakuba, každý den od 7:do vyprodání. Prodej po polední pauze začíná vždy od 15:do vyprodání.


Tato stránka na HTTPS neběží. Ale zkuste štestí s HTTP verzí.

Automatické přesměrování za 10. See photos and tip from visitors to Samosběr jahod Kunratice. All this time it was owned by Ing. Michal Jakoubek, it was hosted by Etnetera a. Vítáme Vás na stránkách Podřipské jahodárny.


Naší myšlenkou je pěstovat jahody tak, jak bychom je pěstovali na své zahrádce sami pro sebe. Meziřady jsou podložené slamou jako koberec. Růžová školka Kunratice , Praha Největší výběr růží v ČR, velkokvěté růže, mnohokvěté růže, polyantky, pnoucí růže, sadové růže.


Ušleháme šlehačku a vmícháme do ní zakysanou smetanu a vanilinové cukry. Dorotovou formu vyložíme potravinovou folií či alobalem a poskládáme 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky