čtvrtek 25. srpna 2016

Výkup medu cena

Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.


Wir machen die Rückgabe einfach. Zahajujeme výkup českých medů pro tuto sezonu. Přímo od včelařů nakupujeme české medy. Vykupujeme takové medy, které jsou kvalitativně v pořádku a dají se vylít z obalů včelařů do našich potravinářských sudů. Výkup vosku pro potraviny – dočasně pozastaven 1. Firma Včielka sa zaoberá výkupom a predajom medu a ostatných včelích produktov.


Včelie produkty sa budeme snažiť na základe Vašej objednávky dodať v. Výkup medu a vosku, přednášky a kurzy pro začínající i pokročilé včelaře. Takže nízká cena medu je logický závěr. V loňském roce měla společnost Včelpo problémy s kvalitou medu , kde byly nalezeny zahraniční medy s antibiotiky.


Nabízíme výkup mosazi za vysoké ceny. Právě cena dovozového medu v největší míře určuje ceny medu. Cena dopravy a platby Česká pošta 28. Vážení zákazníci, včelaři, splatností od 1. Kritéria výkupu brzy oznámíme.


Individuální přístup, peníze ihne výkup do komise. Takto vykoupený med totiž končí u zahraničních zákazníků, samozřejmě až po provedení rozborů těchto medů jak námi, tak zahraničními odběrateli. Po dohodě pro med přijedu po celé ČR. Předem avizujte svůj příjezd - nebudete muset čekat atd….


Výkupní cena - květový med - 9-Kč s vodou do 1. Vykoupíme kvalitní český med. Pro med přijedeme k Vám. Výkup surovín v hotovosti je možný iba počas pracovných dní (pondelok až piatok).


Med pri množstvách nad 2t si môžeme odviezť, pri množstve nad 5t individuálna cena. Včelařství Sedláček výkup ukončili. Aféra Včelpo byla asi poslední kapkou. Z důvodu nepříznivé výkupní ceny je výkup medu prozatím pozastaven.


Opět vykupujeme med od ………. Cenu medu zvýhodňujeme -Kč nad naší výkupní cenou. V prípade záujmu o väčšie množstvo medu platí cena dohodou.


Minimálna cena za kilogram medu by sa mala čoskoro posúvať na hranicu sedem až osem eur a chceli by sme sa dostať na cenu deväť až eur za kilogram medu v závislosti od druhu,“ povedal. Odvoz medu možný po celé ČR. Slovensko nie je vo výrobe medu sebestačné.


Nabídka přesahuje naše možnosti. Cena pro tento rok - Kč, dle kvality a druhu. Kontaktujte ma prostriedníctvom e-mailu, sms alebo volajte. Cena za 7dc (1kg) 5e repkový, 7e repkový pastovaný.


Možný osobný odber v Košiciach.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky