pátek 19. srpna 2016

Plavecký bazén plzeň

Hotels in Pilsen, Tschechische Republik. Schnell und sicher online buchen. Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt!


Einfach, schnell und sicher buchen!

V ceně vstupného Vám nabízíme i možnost využít saunové komory (pro muže i ženy - v prostoru sprch). Plavecký klub Slávia VŠ Plzeň z. Jedná se o moderní plavecký areál , který nadchne nejenom plavce, ale také všechny, kteří prahnou po odpočinku a relaxaci. Lochotín úspěšným plaveckým klubem Slávia VŠ Plzeň, který již oslavil let své existence.


Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Provozujeme krytý i venkovní bazén a saunu. K dispozici je i dětské brouzdaliště, tobogán, divoká řeka, relaxační bazén, malý dětský výukový bazén, vířivky a parní komory pro muže a ženy.


Pronajímáme cvičební sál se zrcadlovou stěnou.

Cvičení má prázdniny, začne ve stejných dnech i časech, ale až v říjnu. Berichtet Leider haben wir nicht die E-Mail-Adresse dieser Einrichtungen, aber wir können Ihnen die Telefonnummer. Lázeňský dům LUNA se nachází v samotném lázeňském centru města Františkovy Lázně.


LD Luna je tvořen budovami, hlavní budova se nachází se přímo. Další venkovní bazén m (otevřený jen v létě), drah, dětský bazén. Tobogán, divoká řeka, vířivky, relaxační bazén, dětské brouzdaliště. Technické služby města Klatov zajišťují pro Klatovy údržbu městské zeleně, provozují letní koupaliště, krytý plavecký bazén , krematorium, správu. Unter all den angebotenen Aktivitäten bevorzugt durch die Mitte, wenn Sie im schwimmbad genießen Sie m, Fahrspuren, drinnen.


Přehled krytých bazénů, venkovních bazénů, aquaparků a koupališť v Plzni. Využijme nyní jejich pozvání k prohlídce areálu. Vstupné na bazén se platí ve vestibulu plaveckého bazénu!


Prodej vstupenek pouze minut před a minut po začátku hodiny plavání. Zákaz plavání – v krátkých kalhotách, plážových plavkách nebo jiném cvičebním úboru. Prezentace areálu na AquaInfo. Plavání pro děti, které zvládly zdokonalovací plavecký výcvik, které chtějí dále organizovaně plavat, avšak z různých důvodů (časová vytíženost, zdravotní problémy, apod.) nemohou plavat závodně.


Bazén Slovany patří do majetku. List your business or download GPS coordinates.

Mezi hlavní atrakce patří 86metrový tobogan nebo divoká řeka Orinoko. Webkamery ZOO Plzeň živě. Krytý plavecký bazén pro veřejnost výborně dostupný z centra Prahy. Nejen pro jednotlivce, ale i celé skupiny.


V těsné blízkosti je též vybudovaný menší tobogán, který je primárně určen pro děti od let. V přilehlé travnaté ploše je umístěno i malé dětské hřiště. Pro starší tu jsou travnaté plochy obklopující 50ti metrový bazén , chemicky ošetřovaný a splňující normy pro venkovní bazény a koupaliště, nebo hřiště na beach volejbal.


Dále je zde restaurační zařízení s teplou i studenou kuchyní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky