pondělí 22. srpna 2016

Impulzní kruhový a sektorový zavlažovač se sáňkami premium

Je vyroben z robustní kombinace kovu a plastu. Díky tomu je hlavice zavlažovače velmi stabilní. Zde se nacházíte: Heureka. Pro zjednodušení zavlažování velkých ploch až do cca 4mje připraven impulzní kruhový zavlažovač s dosahem až 1m od osvědčené značky Gardena.


Postrážte si pokles ceny produktu zadaním svojej e-mailovej adresy a ceny. Akonáhle cena produktu klesne pod Vami stanovenú hranicu, pošleme Vám e-mail. IMPULZNÍ, KRUHOVÝ A SEKTOROVÝ ZAVLAŽOVAČ SE SÁŇKAMI PREMIUM. Plná nastavitelnost s dosahem až 1m. Zavlažovač pro velké plochy - s plastovými lyžinami.


Maximální zavlažovaná plocha až 4m2. Na nastavovacích kroužcích můžete s plynulým rozsahem od 25° do 360° snadno nastavit zavlažovanou výseč. Vybranou výseč je možné si na těchto nastavovacích kroužcích kdykoliv prohlédnout. Pevná kovovo-plastová konstrukce.


Speciálně uspořádané nastavovací kroužky pro snadné a jemné nastavení sektorů od 25° do 360°. S kovovým kladívkem a přesnou mosaznou tryskou. Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny.


Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail. Charakteristika produktu. Gardena Premium impulsní, kruhový a sektorový zavlažovač zavlažuje bez námahy i velké plochy. Hlavice zadešťovače je tak velmi stabilní.


Vybraný sektor kdykoliv snadno rozpoznáte podle těchto stavěcích kroužků. Gardena , impulsní, kruhový a sektorový se sáňkami Premium za akční cenu. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Beregnete Fläche Max: 4m² Reichweite: m - 1m.


Ten je vybaven třemi kovovými výztužemi, díky kterým je vysoce robustní. Plastové lyžiny zaručují vysokou stabilitu. Můžete ho ihned začít používat. Bez problémů lze zavlažovat větší plochy. Pre zjednodušenie zavlažovania veľkých plôch až do cca 4mje pripravený impulzný kruhový zavlažovač s dosahom až 1m od osvedčenej značky Gardena.


Vyniká robustnou konštrukciou v kombinácii plastu a kovu, ktorá mu zabezpečuje potrebnú stabilitu. Gardena zavlažovač se sáňkami Premium – impulsní, kruhový a sektorový zavlažovač se sáňkami Premium. Kruhový zavlažovač umožňuje zavlažování ploch do 2ma má maximální dosah m. GARDENA Záruka spokojnosti a kvality. Impulzní kruhový nebo výsečový zavlažovač řady Premium je vyroben z vysoce kvalitních materiálů.


Premium je vybaven řadou trysek z měkčeného plastu, které zaručují rovnoměrné zavlažování - žádné nepříjemné louže na zahradě. Pro samostatné zavlažování vaší zahrady. A stejně snadno je možné ho vyjmout a umístit na jiné místo.


Pokud byste rádi zavlažovali větší oblast, poté můžete jednoduše propojit více zavlažovačů. Pro pohodlné zavlažování vaší zahrady. Zvládne zavlažování ploch do 2m² a má maximální dosah m.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky