středa 24. srpna 2016

Elektronický tester bazénové vody

Direkt nach der Registrierung können Sie an bezahlten Aufträgen teilnehmen. V popisu je ale uvedeno, že nefunguje na slané bazény s chlorinátorem. Zajímalo by mně tedy, zda se vyrábí nějaký jiný, který by byl určen pro tento typ bazénů. Na Vašich stránkách jsem jiný nenašel. Kapkový tester bazénové vody, který měří pH a chlor.


Spolehlivé a velmi přesné měření.

S jedním balením lze provést 1měření. Digitální pH tester slouží k měření kyselosti či zásaditosti roztoků. Nabízí vysokou přesnost při čtení. Pokud k úpravě bazénové vody používáte chlorové přípravky bazénové chemie, je pro vás kombinovaný tester pH a chloru tím pravým.


V případě, že dáváte přednost přípravkům na bázi aktivního kyslíku, můžete si z naší nabídky vybrat vhodný tester, ať už samostaný, či opět v kombinaci s možností stanovení hodnoty pH. Pro zajištění nezávadné vody v každém bazénu je třeba tester. Pre zaistenie nezávadnej vody v každom bazéne je potrebný tester.


Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu.

Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach. Upozornění: ks V AA baterie není součástí balení.


Ušetříte tak za nákup jednorázových testerů a tablet a testování bazénové vody tak pro vás už navždy bude hračka. Elektronický pH a Cl tester slouží k orientačnímu měření hodnot pH a chlóru v bazénov. Jetzt kostenfrei anmelden!


Geprüft von Verbraucherschutz. Geld verdienen von Zuhause aus! Přezkoušejte jednoduše a spolehlivě kvalitu vody v bazénech , rybnících a brouzdalištích. Zboží již bylo vyřazeno z prodeje. Jednoduchý proužkový tester pro měření obsahu volného a vázaného chlóru, alkality, ph, stabilizátoru a tvrdosti v bazénové vodě.


Bazénový tester je určen k orientačnímu měření pH a množství chlóru v bazénové vodě v rozsahu pH - ppm (chlór 2-ppm). Součástí balení: smirkový papír, bazénové test proužky PH tester funguje na baterii typu AA (není součástí balení). Na bazénový pH a Cl tester poskytujeme záruku v délce měsíců. Tabletový tester Lovibond je ideální pro měření bazénové vody , díky poměru přesnost a jednoduchost měření. Náhradní kapičky do testeru.


Bazénové testery jsou nezbytnou součástí při správné úpravě vody v bazénu.

Testery k měření vody v bazénech. Ušetríte tak za nákup jednorázových testerov a tabliet a testovanie bazénovej vody tak pre vás už navždy bude hračka. Naše široká nabídka přípravků, ať již k vlastní úpravě bazénové vody nebo údržbě bazénového příslušenství, zaujala každého.


Upozornenie: ks V AA Batérie nie je súčasťou balenia. Set bazénových přípravků Marimex Start je určen pro kompletní ošetření bazénové vody a zachování průzračnosti. Obsahuje Chlor Šok, ph-,Triplex Mini, testery.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky