úterý 23. srpna 2016

Knipex klešťový klíč

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. Das erfolgreiche Internetportal preis. Jetzt große Auswahl entdecken!


Kleště a klíč v jediném nástroji. Niklované sikovky, rukojeti potažené umělou hmotou, extrémně úzké úchopové čelisti. Specializujeme se mimo jiné na nářadí značky KNIPEX , provozujeme kamennou prodejnu a e-shopy on-line. Zabýváme se prodejem nářadí.


PLIERS - KNIPEX , the leading pliers specialist - High Performance Pliers with complete Online-Catalogue, Pliers-ABC! Klešťový klíč Knipex – perfektní v každém detailu 13. S hladkými čelistmi pro šetrnou montáž citlivých povrchů, včetně chromovaných.


Deutschlands größter Preisvergleich mit über 53. KNIPEX ist der weltweit führende Hersteller von hochwertigen Zangen für Profi-Anwender in Handwerk und Industrie. Qualität made in Germany. Pro častější nákupy registraci doporučujeme - zvládne to každý - šetříte čas i peníze.


Nářadí nahradí sadu klíčů na šrouby. Tajemství těchto kleští spočívá v hladkých a paralelně vedených uchopovacích čelistech. Tím je možné šetrně montovat matice a šrouby až.


Speciální klešťový klíč Knipex o délce 3mm je nezbytným doplňkem každé profesionální dílny. V každém případě v jednom nástroji získáte kleště i klíč. Nahrazuje celou sadu klíčů na šrouby - metrické i palcové. Hladké čelisti pro šetrnou montáž povrchově zušlechtěných armatur - práce přímo na chromu!


Klíč nahradí sadu klíčů na šrouby, rychlé nastavení na sevřené součásti. Vhodné též pro štípání dlaždic. Výrobce kleští: Knipex, Německo. Patentovaný klešťový klíč.


Je muntifunkční nářadí pro šroubování, uchopení a přidržování s rychlým nastavováním stisknutím tlačítka. Velký převodový poměr, rovnoběžné rukojeti a plynulé nastavování zaručují bezpečné a šetrné sevření součásti bez vůle. Všechny informace o produktu Knipex klešťový klíč 1mm, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Knipex klešťový klíč 1mm. Jemné nastavení umožňuje optimální přizpůsobení. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat.


Společnost Conrad Electronic si vyhrazuje právo smazat dotazy, které se nevztahují přímo k danému výrobku, komentují cenu výrobku, jsou v nich použity. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Rychlá a pohodlná manipulace, pohodlné k uchopení, stlačování a ohýbání. Hodí se též pro štípání dlaždic. Může také posloužit pro.


Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny. Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky