úterý 20. prosince 2016

Penzion modrá růže uherské hradiště

Pensionen in Modra Reservieren. Schnell und sicher online buchen. Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt!


Einfach, schnell und sicher buchen! Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Finde ‪Uherske Hradiste‬! Ubytování Uherské Hradiště.


Náš penzion nabízí ubytování v centru města Uherské Hradiště se skvělou dostupností společenských akcí nejen v Uherském Hradišti, ale také v blízkém okolí Uherského Hradiště. Zajímavé lokality jako Buchlovice, Velehrad nebo Staré Město jsou pro vás proto snadno dosažitelné. Private parking spaces are available on site free of charge.


Soukromé parkoviště je k dispozici zdarma. Hosté mohou uplatnit slevu v aquaparku v Uherském Hradišti. V naší nabídce naleznete velmi moderní a stylově. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Penzion disponuje celkem pohodlnými jedno až čtyřlůžkovými pokoji a poskytuje kompletní zázemí pro vlastní vaření ve společné kuchyňce.


Samostatně stojící třílůžkový apartmán s možností přistýlky. Vlastní kuchyňka, koupelna s pračkou. Cena za ubytování již od 4Kč. Zaujala Vás naše nabídka ubytování, jsou pro Vás přijatelné i ceny našich služeb, neváhejte a pobyt rezervujte nyní.


Modrá Růže v Uherském Hradišti. Pokoje a vybavení: Všechny naše pokoje jsou. Svou polohou, přímo v historickém centru tohoto královského města.


Tato stránka využívá cookies. Ne, to není žádné cukroví, ale soubory, díky nimž například nemusíte znova zadávat stejné údaje, když už. Gästehaus in Modra Reservieren.


Guests can benefit from discounts to a water park in Uherské Hradiště. Some feature a terrace or a well-equipped kitchenette, as well. Guests at the property can take advantage of a fully equipped shared kitchen. Several cycling trails start directly on the premises. Read the Information and Reviews from this fabulous BB.


Check the Availability and Book instantly without reservation costs. Penzion Modra Ruze, Uherské Hradiště: Zobrazte recenzí zákazníků, přirozených fotografií a skvělé nabídky pro zařízení Penzion Modra Ruze, které se mezi speciálními ubytováními v Uherském Hradišti umístilo jako 5. Více o pensionu Popis ubytování. Malý Penzion Bílý dům nabízí velmi levné. Nabídka ubytování ve dvou až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV a Wi-Fi.


Některé pokoje mají i vlastní kuchyňku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky