čtvrtek 29. prosince 2016

Stříška na zahradní houpačku

Schnell und sicher online buchen. Stříška není nepromokavá. HAPPY GREEN stříška na houpačku je ideální pro všechny, kteří si rádi zalenoší ve stínu.


V naší nabídce si můžete vybrat další náhradní příslušenství k zahradní houpačce. Tmavě zelená stříška HAPPY GREEN je zhotovena z odolného materiálu a lehce tak zařídí, že se ze své oblíbené zahradní houpačky už nikdy nebudete chtít zvednout.

Určena pro konstrukce velikosti – délka 163cm, šířka 110cm. Stínící stříška pro zahradní houpačku , sloužící jako ochrana před přímím slunečním svitem. Zahradní slunečníky a doplňky) Hodnocení produktu:. Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise!


Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen! Pokud máte doma již starší houpačku , jistě víte, že právě stříška je ta.

Sháníte náhradní díly k zahradní houpačce. Příslušenství k houpačkám naleznete na našem e-shopu. Vyberte si to správné příslušenství k Vaší. Vsaďte na kvalitní zahradní houpačky Happy Green nebo zahradní houpačky V-GARDEN.


Jakou zahradní houpačku ? Typická zahradní houpačka je vybavena stříškou, která chrání přes sluníčkem i mrholením. Krycí stříška na zahradní houpačku z PE materiálu. Provedení v antracitovém odstínu se stínením kolem celého obvodu. S tímto doplňkem budete chráněni. Jedná se pouze o látku určenou na stříšku bez konstrukce!


Originální náhradní stříška na zahradní houpačku Swing z tahokovu. Venkovní houpačku je možné mít na trávě, na dlažbě, nebo u bazénu na tvarovkách. Tato stříška má nejen přitažlivý vzhle ale odpoledne vás navíc ochrání před škodlivými UV paprsky. Je mi jasné, že to někomu bude připadat jako blbost, ale ja si objevila soukromou Ameriku:-) Už loni se nám úplně roztrhala stříška u houpačky. Prodám úplně novou, ještě nerozbalenou, stříšku na zahradní houpačku Happy green, zelená barva, rozměry 163x110cm.


Střechu ušijeme na základě objednávky v barvě přírodní, tm. Pro výrobu je nutné nám dodat předlohu (původní střechu) bez špíny a plísně - vypranou.

Náhradní střecha na zahradní houpačku šíře 1cm. Střecha je vyrobena z kvalitní slunečníkové látky Waterproof, odolné vodě i UV záření. Pro poptávku střechy na jiný typ houpačky. Cenově dostupná zahradní houpačka pro os.


Před objednávkou prosím změřte délku trubičky, na kterou se stříška navléká a tento údaje vepište do políčka Délka. Houpačka je u dětí velmi oblíbená. Ať už se jedná o houpačku závěsnou nebo h. Nepromokavá střecha pro kovovou zahradní houpačku. Béžová stříška má béžový lem, nikoliv modrý, jako je na obrázku.


Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a. Rovná stříška na zahradní houpačku s nepromokavou úpravou. Vhodná pro zahradní houpačky Basel, Hishult, Kornhult, Wien. Detailní popis produktu.


Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky