úterý 20. prosince 2016

Závěsné květináče samozavlažovací

Pro zobrazení více produktů odeberte některý z filtrů. Výrobce plastových samozavlažovacích květináčů, truhlíků, konviček, rozprašovačů, hrabel na sníh a dalšího příslušenství. Máme proutěné, skleněné, na řetězu i samozavlažovací závěsné květináče.


Závěsné květináče využijete na bylinky a na popínavé rostliny v bytě. Samozavlažovací závěsné květináče vám podstatně usnadní zalévání.

Jedná se o praktické plastové samozavlažovací květináče, které máme k dostání v různých barevných provedeních a jsou nejen praktické, ale i krásné. Pomineme‑li skutečnost, že řada těchto rostlin je použitelná i pro pěstování ve volné půdě, kde vytváří doslova koberce květů, lze mnohé s velkým úspěchem pěstovat v závěsných nádobách. Jiné jsou jako stvořené k tomu zdobit a dělit se s květinami o vlastní krásu. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Snadno se zalévají, protože na odtokových otvorech ve spodní části závěsného květináče je připevněna miska. Spolehněte se na nás, jako na tradičního dodavatele zahradnických potřeb, a objednejte si u nás také plastové vázy vhodné pro vnitřní i venkovní použití nebo klasické plastové truhlíky.

Dobří pomocníci při pěstování nekonečného množství květin. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Můžete koupit v našem E-shopu. Přečtěte si návo nebo se podívejte na videonávod. Jeden z nejoblíbenějších samozavlažovacích květináčů.


Mrazuvzdorné, závěsné, či samozavlažovací květináče s živými květy osvěží vaše terasy i altány. A díky stylovým miskám se je nemusíte bát umístit ani do interiéru a na jakýkoliv povrch. I citlivé materiály zůstanou v bezpečí.


Quadrato by Flower Lover. Triangle by Flower Lover. Lépe řečeno ji rázně omezí. Zalévat vám bude stačit podle potřeby rostliny. Závisí to také na velikosti květináče, jeho umístění a jeho obsahu.


Někdy stačí zalévat jednou za dní a někdy dokonce jednou za týdnů. Závěsný samozavlažovací květináč Mareta ve dvou odstínech jarní zelené barvy.

Milujete květiny zavěšené v závěsných nádobách? Kromě široké škály materiálů a barev vám truhlíky v této kategorii navíc zajišťují tu nejlepší možnou péči o vaše rostliny. Jedná se o promyšlený zavlažovací systém, který dodává potřebné živiny a vodu vašim rostlinám po celý den. LECHUZA - samozavlažovací květináče. Váš dům, byt i kancelář.


Speciálně navržené kovové držáky s uchycením na dně truhlíku. Držáky se prodávají samostatně. Třeba závěsné mísy, polomísy a truhlíky či chytré samozavlažovací květináče. Kupte si bytelnou, ale jemnou ocelovou žardiniéru nebo mobilní záhon a magický kámen.


Díky němu přesně vidíš, kdy je třeba rostlinu zalít vhodný pro všechny typy rostlin, pro vnitřní i vnější použití. Květináče jsou vhodné do interiéru i exteriéru. Balení obsahuje samozavlažovací systém Lechuza v kterém je ukazetel hladiny vody. Dále druhé dno pro nádrž vody na a výpustné ventily pro odtok přebytečné dešťové vody. Díky tomuto systému již nehrozí přelití květiny i při intenzivním dešti.


Doporučené maximální rozměry rostliny: výška 30cm a výška kořenového balu 16cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky