středa 21. prosince 2016

Plastové pískoviště

Dětské plastové pískoviště ve tvaru pejska s plachtou, které lze využít jako bazének. Kvalitní provedení značky Marian Plast. Naše firma se zabývá výrobou, prodejem a montáží vybavení hřišť a zahra jako jsou např.


Hodí se na každou zahradu. Plastová pískoviště pro vaše děti. Díky pevnému dnu lze z pískoviště udělat i malý bazének.

Pískoviště se snadno udržují. Dětská plastová pískoviště jsou ideální pro nejmenší - můžete je využít jako malinký bazének, nebo ho naplnit pískem a používat jako pískoviště. Některé modely z naší nabídky můžete chránit proti domácím zvířatům a počasí sklápěcí stříškou. Velkou výhodou tohoto typu je jeho lehkost a snadná manipulace. Vydrží roky a odolá i mrazu.


Odpadá riziko třísek či ostrých hran. Je k sehnání v nejrůznějších veselých barvách, tvarech a. Součástí balení je také víko, které stejně jako krunýř želvy, chrání písek před deštěm a nečistotami. Nejoblíbenější plastové pískoviště od značky Stepje pískoviště Krab.

Dětské dřevěné pískoviště se stříškou v barevném provedení. Střecha je z nepromokavého materiálu a zároveň slouží jako stínítko před sluncem. JavaScript seems to be disabled in your browser.


Dřevěné pískoviště s velikostí a barvou na míru Velikost pískoviště záleží do značné míry na Vás a Vaší zahrádce. Nabízíme Vám několik čtvercových a obdélníkových variant s délkou hrany v rozmezí 1– 1cm. K atraktivním hračkám na zahradu patří samozřejmě i plastové pískoviště , které jsou pro děti velmi originální. Lze říci, že jsou nedílnou. Neprodávanější plastové pískoviště ve tvaru želvy od značky Little Tikes.


Krunýř chrání pískoviště před nečistotami a domácími mazlíčky. Přední nohy želvy skvěle poslouží jako sedátko pro děti. Obsahuje všechny prvky nezbytné pro komfort a pohodlí her. Má nárazníky, nerozsypte písek, pohodlné lavičky, takže děti mohou sedět v průběhu hry.


Střecha vrchlíku pokrývající celé hrací plochu, k ochraně dětí před sluncem. Výhody a nevýhody plastových konstrukcí. Jak nainstalovat sandbox.


Je nutné dbát na bezpečnost dítěte při hře v písku, a také zajistit potřebné množství prostoru kolem něj. Vybrat si můžete z několika motivů jako autíčko, želva, mušle apod. Na dno pískovišť vkládáme geotextílii, zatravňovací dlažbu, dlažbu nebo plastovou rohož.


Proto jsme pro vás připravili kritérií výběru dětského pískoviště , které vám pomohou se správně rozhodnout.

Nákup bez rizika: dní na vrácení. Do jedné části přijde písek, do druhé třeba voda a vaše děti se. V naší nabídce naleznete atestovaná, bezpečná pískoviště ze dřeva i plastu.


Balení obsahuje jeden ks. Ve více barevných provedeních.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky