úterý 20. prosince 2016

Poštovní schránka dřevěná

Moderní poštovní schránka, vyrobená z tradičního přírodního materiálu. Touto originální a elegantní poštovní schránkou se odlišíte od sousedů. Krásná dřevěná zamykatelná poštovní schránka (v-3š-2h-1síla8cm) napuštěno proti plísni. Spodní uzamykatelná dvířka jsou zdobená řezbou ve tvaru pošťácké trumpety. Schránka je uzamykatelná, součástí jsou klíče.


Je dozdobena vyřezanými ptáčky. Nerezová poštovní schránka DLS-A-0pro montáž na dřevěný plot či plaňkovou výplň branky. Doporučujeme provední povrchové úpravy dle Vaší fantazie a vkusu, hlavně ale proti působení vnějších vlivů. Dřevěná poštovní schránka s tubusem. Originální dřevěná zamykatelná poštovní schránka(v-2š-3h-1síla8cm) napuštěno proti plís.


Do poštovní schránky vám nemusí chodit jen pohledy z dovolené, ale i důležitá úřední psaní, která je potřeba si převzít. Otvor v horní liště pod stříškou má rozměr 20x2cm. Zezadu skříňky jsou předvrtané dírky pro upevnění na zeď nebo plot - šroubky jsou součástí. Antické poštovní schránky. Nabízíme antické poštovní schránky, které lze zakoupit v různých cenových relacích.


Poskytujeme různé barvy těchto schránek. Kromě toho, že Vám do ní bude chodit pošta, může také hezky vypadat. Ručně vyrobená poštovní schránka z masivního smrkového dřeva.


Je určena do venkovních prostor i do domu. Uzamykatelná s nepropustnou stříškou (asfaltový šindel). Vhodná na dopisy i noviny. Před výběrem poštovní schránky si proto projděte konstrukce a materiály, které jsou na trhu a na dřevěné schránky se pro inspiraci podívejte v naší fotogalerii.


Vyrobeno s masivního dřeva (borovice) a překližky (zadní stěna). Poštovní schránka dřevěná s. Při objednání více kusů výrobků se vždy snažíme. Použitý materiál je modřínové dřevo.


Na stříšku je použitý asfaltový šindel - barva lze navolit pouze dle skladových zásob. Délka spodní části schránky je cca cm. Do spodní části lze vložit ohnuté noviny či velké obálky. Otvírání na kovový patentek.


Spodní dvířka na vyzvednutí pošty jsou uzamykatelná. Montáž Přední část schránky pro vhoz zásilek namontujete z venkovní strany plotu přímo na plaňkovou či dřevěnou výplň, zadní část schránky pak z druhé strany tak, že schránka dřevěnou výplň sendvičově svírá. Rozměr schránky výška 2x šířka 2x hloubka 1mm, vhozový otvor 2x mm, prostorný štítek pro jmenovku.


Originální krásná dřevěná zamykatelná poštovní schránka (v-2š-3h-1síla8cm) - vházení pošty z vrchu a otevírání z boku, horní víko nalepená střešní šindel - napuštěno proti plísni,malované akrylovými voděodolnými venkovními barvami,přelakované lodním lakem. Možné různé barevné kombinace po dohodě. Velká poštovní schránka je pro některé početnější domácnosti nezbytností, využijí ji i firmy. Možno dopsat příjmení nebo č. Chodí-li vám velký objem pošty, do malé schránky se nevejde a zbytečně se pak bude povalovat na zemi a všude okolo, což nevypadá rozhodně nijak pěkně nebo reprezentativně, nehledě na to, že se noviny a dopisy zbytečně ušpiní.


Nalakováno proti povětrnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky