středa 21. prosince 2016

Aqualand moravia kontakt

Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen! Schnell und einfach zu nutzen. Bleiben Sie mit uns in Kontakt.

Und Sie werden über Neuigkeiten und Angebote informiert. Betreibergesellschaft: ŽS REAL, a. Eingetragen im Firmenbuch beim Kreisgericht in Brünn. Pasohlávky ist die Gesellschaft ŽS REAL, A. Léto už jsme v Aqualandu Moravia odstartovali 15. Aqualand Moravia nabízí nekonečnou zábavu a relax pro děti i pro dospělé. Unsere Anlage ist tagtäglich geöffnet mit Ausnahme am Hl.


Eintrittskarten erhalten Sie direkt an der Kasse. Von den Schwimmbecken aus haben die Ber einen atemberaubenden Blick auf das Landschaftsschutzgebiet und die Hügel des Pálava.

Eine frühere Einlösung ist nicht möglich. SAMOSTATNÝ VSTUP DO AQUAPARKU. Samostatný turniket pouze pro hotelové hosty!


Slouží pro přímý vstup do aquaparku, a to pouze hotelovým hostům! It was clean , hot , relaxing. Nejmodernější a největší aquapark v České republice.


Für zusätzlichen Wasserspaß während der warmen Sommermonate sorgt das große Spaßbecken. Diesen Eintrag verbessern. Jen minut jízdy od Brna, na břehu Novomlýnských nádrží a na místě původních římských lázní, najdete bazénů, tobogánů a skluzavek.


Maximální zábavu vám zajistí atrakce, které jsou unikátní nejen v České republice, ale celé střední Evropě. See actions taken by the people who manage and post content. Vila Moravia No comments Ubytování ve dvou- až čtyř-lůžkových pokojích přímo na břehu Novomlýnského jezera (Mušov) s výhledem na hladinu a Pálavské vrchy. Erwachsene), € 4– (Kd. bis J.), inkl. V Aqualandu Moravia jsou perfektně připravení, hlad i žízeň tu zaženete raz dva.


Mrkněte se na kompletní výčet míst, kde se občerstvit. Ve venkovní zóně je burger bar i pizzerie, dáte si dobroty z grilu, ledové tříště i oddych v chill out zóně. Okoukněte vše, co pro dobrý výběr potřebujete.


Page Transparency See More. Wer an große Wasserparks in Tschechien denkt, dem wird vermutlich zuerst der Aquapalace in Prag in den.

Nekonečnou zábavu si zde užijí děti i dospělí. Pro mladé nabídne tobogánů. Aquapark bude lákat všechny věkové kategorie. Mezi šesti bazény budou tři venkovní, dva vnitřní a jeden s průplavem mezi vnitřním vodním rájem a venkovním prostorem.


Jaká vás zaujala nejvíce? Aktuálně nemáme žádné nabídky. Nechte se upozorňovat na nabídky. Jakmile budeme něco mít, dáme vám vědět e‑mailem. Upozornit na nabídky tohoto podniku.


Verkehrswege sichern und.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky