úterý 27. prosince 2016

Modřínová prkna

Markendessous von Prima Donna. Versand - jetzt online kaufen! Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Mezi hlavní vlatnosti, které mají modřínové terasy, patří v první řadě odolnost proti povětrnostním vlivům, barevná stálost a také vysoká pevnost a tvrdost.


Náš sortiment zahrnuje obkladové palubky, hoblovaná prkna , stavební řezivo (fošny a trámy), lepené hranoly BSH, terasová prkna a jiné zboží ze dřeva pro stavby a interiér v Praze. Podlahy na terasy a balkony – Prkna na terasu sibiřský modřín Drážkované terasové prkna se vyrábí z masívu sibiřského modřínu tangenciálním a.

Terasová prkna sibiřský modřín. Smrková a modřínová hoblovaná prkna najdou uplatnění v moderní novostavbě i na chalupě v horách. Prkna najdou využití například při renovaci domu - na překládané stropy, přebíjené fasády, jako fasádní latě nebo ostění.


Prkna hoblovaná jsou vhodná i na okenní špalety nebo výrobu obložkových zárubní. Nejčastěji využijete hoblovaná prkna na plot. Vyberete si u nás, ať už plánujete plot se svisle, nebo vertikálně položenými plaňkami.


Máme také dekorativní frézované plotovky do nejrůznějších tvarů v délce m. Dřevěná prkna se vyrábějí řezáním jednotlivých kmenů na strojních pilách (katrech a pásovkách).

Prkno je definováno jako stavební řezivo, jehož šířka je rovna minimálně dvojnásobku tloušťky. Ta je stanovena na maximálně mm. Modřínová lať x délka 4m cena za kus. Stavebníkům nabízíme prkna smrková a modřínová. Dodáváme především prkna omítaná, tedy bez kůry.


Hrany prken jsou zaoblené - říkáme tomu, že jsou s fází. Díky vysoké kvalitě dřeviny – sibiřský modřín použijete jako fasádní obklad i do horských oblastí kde jsou vyšší nároky na odolnost materiálu (slunce, déšť, mráz). Prkna na terasy a verandy se vyrábí ze sibiřského modřínu rok od roku čím dál tím více a není to bez důvodu.


Na rozdíl od obyčejného prkna mají námi posuzované varianty vysokou odolnost vůči vlhkosti a schopnost snést značné výkyvy teplot bez následného poškození konstrukce. Nejdůležitější je vybrat si kvalitní materiál. Dřevěné fošny jsou oblíbeným stavebním a truhlářským řezivem s širokou škálou použití. Lze je použít na konstrukce domů, zahradních i dočasných.


Využijte naše podlahové palubky a podlahová prkna z borovice nebo smrková prkna na podlahu, ke stavbě Vaší vysněné dřevěné polahy z masivu. Tyto dřevěné podlahy mají dobré izolační vlastnosti a jsou velmi vhodným materiálem pro stavbu nejen vnitřních dřevěných podlah. Pokud je tedy vaším cílem dřevěná terasa (dřevěné terasové prkno), rozhodně byste neměli volit jinak. Při správné pokládce terasy je životnost až let!


Oblasti využití jsou především terasy a venkovní podlahy, ale škála venkovního využití je široká.

Zejména modřínová terasová prkna se hodí pro venkovní použití, protože obsahují pryskyřici, která účinně odpuzuje vodu. Dá se říci, že v základu disponují přírodní ochrannou impregnací. Produkty ze sibiřského modřínu navíc nevyžadují téměř žádnou údržbu.


Využijete tak každé terase či kolem bazénu. Hoblovaná prkna můžete využít jak v interiéru, tak v exteriéru, například pro dokončení fasády budov, k obložení stěn a stropů, k venkovnímu olištování oken a dveří na chatách a chalupách, ke stavbě dřevěných plotů, pro nejrůznější terénní úpravy, ale i jako podlahu na vaši terasu. Kvalita C znamená, že prkna mají vady, občas nedohoblovaný konec, suky, občas divnou barvu a pod. Na můj dotaz na prořez mi bylo sděleno, že se udává tak – a že kvalita C se hodí spíše na terasy, kde se chodí v botách, nehodí se vůbec k bazénům a podobně. Prodáváme veškeré stavební řezivo, OSB desky, palubky, KVH atp.


Nátěry pro ochranu dřeva vhodné do exteriéru i interiéru. Nabízíme lazury Luxol nebo Xyladecor, podlahové laky a oleje Sokrates nebo lepidla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky