úterý 20. prosince 2016

Nátěr terasy

This video is unavailable. Inteligentní nátěr - řešení pro dřevěné terasy Adresa. Samostatný nátěr UV Ochranným olejem bezbarvým, Ochranným olejem na týk nebo Terasovým protiskluzovým olejem poskytuje při silném zatížení dřevěné terasy povětrnostními podmínkami ve vnějších prostorách pouze malou a krátkodobou ochranu a proto je výrobce jako samostatné nátěry nedoporučuje. Popis: Polomatný konečný nátěr na terasové dřevo již upravené zabarveným olejem nebo jako bezbarvý samostatný nátěr. Obsahuje speciální, vysoce.


Oprava balkonu, terasy , lodžie, schodiště. Hydroizolace dlažby, těsnění spár, okapové profily a okapnice. Pochozí nátěr Sikafloor-4N Elastic plus. Montáž bočních krycích lišt ZDARMA. Uložení podkladových betonových dlaždic Dorovn.


Dřevěné terasy z exotických dřevin. Exotické dřeviny nabízí vysokou odolnost a trvanlivost a pro jejich použití hraje i skutečnost, že můžete vybírat z velké škály barevných odstínů. Terasy BambooGard - skvělá volba pro zahradní odpočinek. Položit terasu a užívat si.


Povrch je bezpečný pro chůzi bosou nohou. Plánujete si pořídit terasu, avšak si nedokážete vybrat toho správného dodavatele WPC prken? Tak je tento článek přesně pro Vás! Nátěr terasy Máte-li dřevěnou terasu, rozhodně uvažujte v rámci údržby o pravidelném nátěru. Podívejte se na videu níže, jak při nátěru postupovat.


Ochranný, impregnační a hydroizolační nátěr na bázi akrylátových elastomerů ve vodní disperzi, světlostálých pigmentů, uhličitanů a písků s max. Použití Pro hydroizolace a ochranu střešních krytin, teras, živičných podkladů, pozinkovaných plechů proti vodě s možností občasné pochůznosti. Máte starou maringotku, se kterou nevíte co dál? Toužíte po víkendovém místě v přírodě bez starostí? Načerpejte inspiraci na rekonstrukci maringotky v. Jak bylo řečeno v úvodu, u dřevěných venkovních teras není možno použít silnovrstvé nátěry.


Terasové oleje vytvářejí velmi tenkou, pružnou, vodoodpudivou ochrannou vrstvu. Nátěr doporučujeme opakovat vždy na jaře, ideálně pak i na podzim. Ploty, pohledové zábrany. Barevné možnosti pro vaše individuální potřeby.


Moderní ztvárnění v krycích nebo transparentních barvách. Tekutá dlažba je dostupná v barvách šedá, písková, b. Saicos - Speciální olejový nátěr na terasy. Prémiová protiskluzná ochrana pro dřevěné terasy a zahradní nábytek. Pro všechny druhy dřevin: tvrdé, tlakově impregnované, termodřevo,. Při nákupu získáte věrnostní body, které můžete uplatnit při dalším nákupu.


Vodotěsný transparentní nátěr na bázi polyuretanu odolný UV záření pro opravy povrchu balkónů, teras, světlíků, skleníků. Chrání před účinky mrazu, COa kyselých dešťů. Vhodný na následující podklady: keramika, přírodní kámen, sklo, skleněné bloky, polykarbonát a pod. Nátěr dřevěné terasy zabere hodinu ročně a značně prodlouží životnost 2. Neošetřená terasová prkna rychleji stárnou. Druhý nátěr můžeme provést až po samotné pokládce prken.


Jako nátěr použijeme olej nebo tenkovrstvou lazuru, určenou pro daný druh dřeviny terasy. Pro zvýšení životnosti terasy je dobré, vždy na jaře očistit terasu kartáčem a mýdlovou vodou a znovu provést nátěr. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR.


Je polyuretanový, čirý nátěr s hydroizolační funkcí a dobrou odolností na pochozích plochách. Obnovuje těsnicí funkci dlažeb balkonů, lodžií a teras. Je také vhodný na sklo a polykabonáty světlíků, skleníků atp.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky