pondělí 26. prosince 2016

Detske hriste na zahradu

Nejlevnější dětské hřiště na zahradu. Dětské domečky, skluzavky, houpačky. Všechna naše dětská hřiště BLUE RABBIT a další doplňky na zahradu můžete zakoupit přímo na našem e-shopu: E-SHOP HRISTE -BLUERABBIT. Největší výrobce dětských hřišť v ČR. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.


Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na. Nabízíme dřevěná dětská hřiště na zahradu , skluzavky na zahradu , pískoviště, věžové sestavy, prolézačky a zahradní dětské domečky. Dodáváme a montujeme certifikovaná dětská hřiště, pružinové houpačky, hrací domky a koloto. Domek na nářadí Hje ideální volba pro ty, kteří potřebují prostorný a kvalitně provedený domek na uskladnění zahradního náčiní, nářadí, kol a dalších věcí.


Vše budete mít při ruce na jednom místě. Na co se zaměřit na dětském hřišti? Vše, co dělá děti štastnými. Bezpečné certifikované dětské hřiště na vaši zahradu ,hrací sestavy,šplhací věže,skluzavky,houpačky,prolézačky,pískoviště. Díky velkému množství herních.


Kvalitní dřevěná dětská hřiště, skluzavky, houpačky, dětské domečky, pískoviště a lavičky. Rychlé dodání, odborná montáž zkušeným truhlářem. Jako malí jste určitě chodili na městská a obecní dětská hřiště, kde jste si hráli s kamarády. Mnozí z vás možná toužili mít vlastní dětské.


Vybavení na zahradu pro Vaše děti Přemýšlíte, jak zabavit Vaše děti na čerstvém vzduchu tak, aby se přirozeně hýbali, zlepšovali si svoji obratnost a přitom si neublížili? Vyberte si z naší nabídky dětská hřiště, dětské skluzavky, zahradní houpačky, prolézačky nebo dětská pískoviště. Dětská hřiště BLUE RABBIT jsou jedny z nejprodávanějších v Evropě. Jednotlivé moduly, jako jsou zahradní houpačka , další skluzavky , pískoviště nebo šplhací stěnu a šplhací lano, můžete kdykoli dokoupit a snadno domontovat.


Jedná se o certifikovaná hřiště pro veřejný sektor. Nebo můžete pořídit už hotové, které na zahradu jen postavíte a nejsou potřeba žádné stavební úpravy. Při výběru písku sáhněte po jemném, nikoli hlinitém. Na pískoviště o rozměrech x m ho spotřebujete zhruba 3kg.


Síť proti znečištění pískoviště. Na prvním místě je samozřejmě bezpečnost, na kterou společnost klade důraz, jak při samotném navrhování hracích prvků, tak na montážní materiály. Bezpečnost je podložena certifikací Strojírenským zkušebním ústavem v Jablonci nad Nisou.


Společnost vyrábí dětská hřiště pro veřejnost, tak dětská hřiště soukromá, která si můžete zakoupit na zahradu. Přírodní materiál se na zahradu hodí, dřevo je odolné, příjemné a dobře se s ním pracuje. Pro dětské hřiště zvolte kvalitní a dobře opracované dřevo, používá se například dřevo akátu , které je velmi odolné. Dětská sestava Henry se stala oblíbenou mezi dětmi obzvlášť kvůli široké škále herních prvků, které obsahuje. Privátní dětská hřiště třeba na zahradu.


Výhodou hřiště na vlastní zahrádce je, že máte stoprocentní jistotu ohledně výběru bezpečných herních prvků i čistoty prostředí. Nabízí se dvě možnosti – pořídit certifikované pískoviště nebo prolézačku, či nechat šikovného tatínka, aby svému potomkovi vyrobil něco originálního. Detske hriste ,podestu na skluzavku z kulacu a pulkulacu.


Druha strana stena na lezeni. Spoje: pozinkovane vratove srouby a francouzske pevnostni torxy. Jaká je realita - děti dnes umí bezpečně ovládat své tablety, počítače, mobilní telefony, ale neumí vylézt na žebřík nebo udělat kotrmelec.


Na vlastní kůži bychom měli možnost si vyzkoušet, jak je hřiště bezpečné při běžné manipulaci. Jestli pevně drží na zemi, jestli nehrozí převrácení, zda je zabezpečené proti pádu dítěte z některé jeho části. Přihlédnout bychom v takovém případě samozřejmě měli i na šikovnost a věk našich dětí.


Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky