úterý 27. prosince 2016

Plašič krtků solární

Likvidují hraboši Vaši zeleninu? Odpuzovač krtků a hrabošů Vás podobných obtíží zbaví. Přístroj funguje na principu šíření. Vysoce výkonný odpuzovač- plašič krtků , hryzců, hrabošů a dalších škůdců. Deramax-Cvrček generuje signál s několikanásobně vyšší intenzitou, než běžné solární , nebo bateriové odpuzovače krtků a současně vytváří vibrace prostřednictvím pouzdra přístroje, které přispívají ke zvýšení účinnosti.


Jedná se o Český výrobek, který je cenově přijatelný opravdu pro každého.

Vysoký výkon a bezpečný provoz. Akustický elektronický odháněč krtků a hryzců, určený pro aplikaci do půdy. Odhání polní myši, krtky, hryzce a hraboše. Tez jsem koupil solarni odpuzovač krtků po 14dnech jsem ho šel reklamovat. Plašič na krtky - Format.


I ho poslali do brnenské zkušebny s výsledkem, že je v pořádku a že musí být minimálně měsíc na jednom místě aby krtci zareagovali. Prodej odpuzovače realizujeme do hodin za překvapivě nízké ceny dopravného. Hliníkový sloupek vysílá každých sekund akustické vlny, které odpuzují zvířata.

Popis - solární odpuzovač krtků odpuzuje hlodavce po celý den a noc - napájení prostřednictvím integrovaného solárního článku - plašič se dobíjí i. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Zařízení je poháněné sluneční energií. Ultrazvukové vlny jsou pro člověka neslyšitelné, ale hlodavci, krtci, hadi a hmyz je vnímají a sou. Krtek je na vibrace velmi citlivý, jsou mu nepříjemné, a prostor kde se vibrace vyskytují opustí.


Jeden plašič je účinný na plochu maximálně 350m². Zahradní technika Plzeň Princl. Vše pro dílnu a zahradu. Nákupní košík je prázdný. Stačí jen vybalit, zapíchnout na stanoviště a sledovat změnu!


Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny. Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail.


Montáž: zakopání do země uprostřed krtinců. Odolný vůči povětrnostním podmínkám. Spolehlivě vyžene ptáky na ploše až 1m².


Můžete jej snadno zavěsit za háček, nebo použít magnet k upevnění na kovovou konstrukci.

Díky solárnímu panelu není prakticky nutné plašič ptáků dobíjet. Osvědčená kombinace plašení ultrazvukem a světelnými záblesky. Frekvence vibrací: sekundový interval. Trápí Vás krtince na zahrádce? Solární panel: x mm.


Který prostředek je nejvhodnější k hubení krtků ? Je napájen solární energií, není tedy nutné vyměňovat baterii. Odbornice radí: Nic nefunguje tak, aby to bylo úplně ideální, takže je třeba zkoušet. Hz), vibrace se opakují každých sekund.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky