středa 21. prosince 2016

Hadice potravinářská

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Farmaceutické hadice a hadice na potraviny V této sekci bychom Vám rádi pomohli s výběrem produktu vhodného pro potraviny nebo farmacii. Jsou zde proto vybrány nejvhodnější produkty z nabídky pro přepravu potravin a přepravu farmaceutických výrobků.


Sací hadice potravinářská 100mm. Nerezové ventily a armatury.

Vyberte si z naší nabídky hadic pro tekuté nebo sypké poživatiny. Naše široká nabídka zahrnuje také tlakové hadice určené pro čištění potravinářských provozů. Vybírat můžete z hadic pro dopravu pitné vody, mléka, piva, vína, lihovin, nealkoholických nápojů a dalších poživatin. Potravinářské hadice pro vedení piva.


Největší e-shop s výčepní technikou, surovinami a příslušenství pro vaření piva. Na základě poptávky Vám nabídneme i rozměr hadice 12xmm, síla stěny mm, minimální odběr je m. V případě zájmu kontaktujte produktového specialistu.

Sandblast KUM - na dopravu vysoce abrazivních médií. Prodáváme hadice zahradní i průmyslové. Velkoobchodní, maloobchdní a internetový prodej hadic, spon, zahradního nářadí. Beztlaká hadice pro potravinářské produkty) Průměry: 20mm. Tlaková hadice pro potravinářské tekutiny a vzduch) Průměry: od 6mm do 50mm.


Standartní nebo vysokotlaké provedení. Odolná mnoha chemikáliím. Pythony, které slouží k vedení piva a nápojů od chlazení k výčepnímu stojanu včetně dochlazování. Nejpoužívanější potravinářská hadice 8mm pro tlakování sudu.


Rozšířený filtr jen skladem jen novinky jen akční zboží 1. Hadice potravinářská pr. Dostupnost na pobočkách. Náš produktový management realizuje spolu se zákazníkem také specifická řešení v oblasti zvláštních armatur i zvláštních materiálů, jako je např.


Rozdvojka pro hadice a hadičky různých průměrů. Pro spojení hadic a hadiček různých průměrů. Kolénko pro hadičky různých průměrů.

Nakupujte za trvale nejnižší ceny v prodejnách nebo v e-shopu. Nabízíme vše pro dům, byt, zahradu i dílnu. Odsávací hadice určená k přepravě potravin, které vyžadují aplikaci zcela bez zápachu a bez chuti.


Vnitřní vrstva vyhovuje standardu FDA CFR 177. BS vinařské potřeby - přední český dodavatel pro vinaře, vinohradníky a sommeliery. Provádíme analýzu hroznů, moštů a vín dle SZPI. Podle typu aplikace může být koncovka z pozinkované oceli, nerezu, mosazi nebo hliníku. Průmyslové hadice hodné pro sání a odsávání abraziv, plynů a výparů, ale i kapalin.


Kovové, PUR, polyuretanové, PVC, vyztužené, silikonové, teflonové. HADICE PRO MLÉKÁRENSKÉ SBĚRNÉ VOZY. Mlýnky,odstopkovače,mlynkoodzrňovače,lisy,nádoby,sudy, nádrže,vinifikátory,barikové sudy,filtry,čerpadla,kalolisy,plničky, etiketovačky,uzavírací. Cena je uvedena za jeden metr.


Všechny údaje se rozumějí jako nezávazné směrné hodnoty! Za výběr údajů nepotvrzených písemně nepřebíráme žádnou záruku. Chcete zakoupit naše produkty?


To je možné, pokud jste spojeni s prodejcem ve vaší oblasti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky