čtvrtek 22. prosince 2016

Plachta na bazén intex

Preisvergleich App zum Download! Krycí plachta na bazén INTEX Ultra Frame o průměru 88m. Skladem ks zítra u vás.


Krycia plachta na bazén INTEX Ultra Frame s priemerom m. Chrání bazén před nečistotami.

Lehká krycí plachta Intex na nafukovací bazény 4cm. Ihned k odeslání 3Kč. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Obal je vyroben z kvalitních materiálů. Doporučená cena: 5Kč.


Bublinková solární plachta na bazén plave na hladině, ohřívá vodu a udržuje teplotu. Plachty je možné zhotovit rovněž na míru dle Vašich požadavků.

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Bis zu - Sale und 0€ Versand! Kostenloser Versand verfügbar. Praktický pomocník při boji proti listí a nečistotě v bazénu. Na přikrytí kruhového bazénu Easy o průměru 3cm.


Plachta se přetahuje přes hranu bazénu a. Solární plachta na bazén, navijáky na solární plachty, krycí letní a zimní plachty na bazén. Prodej kompletního sortimentu zakrývacích a solárních plachet na všechny typy, tvary a rozměry bazénů. Hier alte Freunde wieder im größten Verzeichnis Deutschlands. Jetzt 1Tage Zahlpause sichern! Solárna plachta na bazén Intex s priemerom m. Naša krycia plachta je vyrobená z. Bazénová krycí plachta pro bazény Intex Easy Set s nafukovacím lemem o průměru 3cm.


Kč 2Kč bez DPH 3Kč 2Kč bez DPH. Prodám krycí plachtu Intex pro bazény Tampa 05.

Kryt na bazén v obdĺžnikovom tvare je nevyhnutným doplnkom k vášmu bazénu. Je v pořádku nepotrhana. Rozmery krytu sú 3× 183. Disponuje integrovanými otvory pro odvod dešťové vody.


Odporúčame k bazénu o priemere 3cm. Odolná proti UV žiareniu. Klasika mezi nadzemními bazény. Bazén Intex Easy Set patří mezi velmi oblíbené bazény. Užijte si léto na vaší zahradě!


V době, kdy se momentálně nekoupete, je vhodné domácí zahradní bazén zakrývat. Intex Tato firma se zabývá výrobou a distribucí nafukovacích produktů již více než let. Pod značkou Intex objevíte nejen bazény a krycí plachty, ale i nafukovací postele, hračky a matrace.


INTEX - solárna plachta okrúhla na bazén s priemerom 3cm. Rychlé a snadné řešení pro Váš bazén Ultra Frame Pool Set. Nejen že ochrání vodu před vnikem hrubých nečistot.


Integrované odtokové otvory navíc zajistí snadné odvodnění po dešti. Upevňování zjednoduší pevný nylonový provaz.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky