pondělí 26. prosince 2016

Stojan na řezání dřeva motorovou pilou

V tomto videu se můžete podívat na HECHT 9řetězovou pilu od firmy Hecht. Více informací brzy naleznete na. Stojan na řezání dřeva s motorovou pilou Husqvarna. Praktický stojan na řezání dřeva s motorovou pilou.


Metrovica, kulatina, haluze, nebo odkorky se změní v okamžiku na hromadu polen.

Stojan (koza) na řezání dřeva McCULLOCH je šikovným pomocníkem na vaší zahradě. Díky němu můžete velice pohodlně a hlavně bezpečně nařezat například palivové dřevo do kamen. Motorová nebo elektrická řetězová pila, se do stojanu upíná za vodící lištu. Pan Kalivoda si sestrojil držák palivového dřeva pro řezání motorovou pilou tak, aby mohl dřevo řezat sám a nepotřeboval pomocníka. Klády se po vložení do držáku upevní ramenem.


Prodám stojan na řezání dřeva motorovou pilou , slouží k rychlému a pevnému upnutí polena, pořezání bez posouvání polena, řezání různých délek. Držáky na dřevo - Jiří Zahradník.

Jsem český výrobce kvalitních držáků a samosvorných koz na řezání dřeva motorovou pilou. Jednoduchý a účinný systém sevření dřeva vlastní vahou mezi zuby stojanu. Vhodné jak pro použití s motorovou, tak ruční pilou. Stabilní stojan je ideální pro řezání motorovou pilou.


Ocelový stojan na dřevo je další nezbytným příslušenstvím. Jedná se o výborného pomocníka na přípravu dřeva na zimu. Díky tomu, že je vyroben z ocele je také více odolný a déle vám tak vydrží.


Je vhodný jak k řezání dřeva motorovou pilu, tak i pilou ruční. Nabízím držák na pořez palivového dřeva motorovou pilou. Pokud zpracováváte velké množství slabé kulatiny např. HECHT 9- STOJAN NA ŘEZÁNÍ DŘEVA Detailní popis koza na řezání dřeva Samosvorná koza - držák pro řezání dřeva.


Velmi účinný a rychlý způsob řezání více polen najednou. Pro řezání dřeva od průměru 25mm do 230mm. Po krátkém zácviku se počet nařezaných kusů zvýší až trojnásobně tím, že není nutné motorovou pilu mezi jednotlivými řezy vyžadujícími posun kusu odkládat.


Vlastnosti a technické údaje: Skládací stojan na řezání dřeva motorovou pilou. Lze složit, takže nezabírá téměř žádné místo.

Průměr dřeva: - cm. Pila v držáku je navíc kryta bezpečnostním krytem, který zamezí styku ruky s řetězem. Druhou volnou ruku lze využít k lepšímu držení dřeva. Nabízíme kvalitní kozy a držáky pro řezání palivového dřeva motorovou pilou , kterých jsme výrobci.


HECHT 9koza na řezání dřeva - Hecht 9stojan na rezanie dreva. Skladací stojan Hecht 9na rezanie dreva. Je určený pre drevo o priemere – 2mm. Na objednávku (Termín upřesníme) 4Kč.


Holzstar Koza na řezání dřeva SB 1. Stabilní, skládací koza na řezání dřeva motorovou pilou. Jak nařezat velké množství dřeva ve velmi krátké době? A navíc bezpečně a pohodlně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky