čtvrtek 22. prosince 2016

Aquapark moravia cz

Letní animace plné tance. Léto už jsme v Aqualandu Moravia odstartovali 15. Es ist kein Artikel im Warenkorb. Die Vila Moravia erwartet Sie in Pasohlávky.


Die Privatparkplätze an der Unterkunft nutzen Sie kostenfrei.

Freuen Sie sich außerdem auf eine Ermäßigung beim Eintritt in den Wasserpark Aqualand. V košíku nemáte žádnou položku. SAMOSTATNÝ VSTUP DO AQUAPARKU. Samostatný turniket pouze pro hotelové hosty! Slouží pro přímý vstup do aquaparku, a to pouze hotelovým hostům!


Pro mladé nabídne tobogánů. Aqualand Inn se nachází v Pasohlávkách, metrů od Aqualandu Moravia.

Nabízí restauraci a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Součástí hotelu jsou venkovní bazény, a to jak celoroční, tak sezónní. Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt!


Einfach, schnell und sicher buchen! Schnell und einfach zu nutzen. Mehr lesen Die Schwimmbecken mit Thermalwasser mit der Temperatur bis 46˚C werden von verschiedenen Wendelrutschen und Wasserattraktionen voll von Adrenalin ergänzt, für Wellnessfans gibt es hier Saunen, Massagen, Whirlpools und reiches Angebot an balneologischen Prozeduren zur Verfügung. Sauna by neměla chybět - kromě finské klasiky můžete vyzkoušet provoněnou biosaunu, aroma lázeň, infrakabinu nebo tepidarium a cladarium, které příjemně prohřeje a uvolní Vaše tělo.


Víkendy jsou pak vyhrazeny saunové show a ceremoniálům zkušených saunerů. Jednodenní zájezd se uskuteční ve čtvrtek 8. Velké Pavlovice autobusové nádraží, 9. Aqualand Moravia má v nabídce také desítky wellness procedur. Dobrá dostupnosť a skvelé ceny! Rezervujte online, zaplaťte v hoteli.


Vila Moravia No comments Ubytování ve dvou- až čtyř-lůžkových pokojích přímo na břehu Novomlýnského jezera (Mušov) s výhledem na hladinu a Pálavské vrchy.

Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma aqualand moravia. Ušetříte tak čas i peníze. V penzionu jsou k dispozici čtyři pokoje a jeden dvoupokojový apartmán. Součástí každé jednotky je vlastní koupelna se sprchovým koutem,nebo vanou, klimatizace, televize, lednice a balkon s posezením. Aquapark Moravia neboli také AQUALAND MORAVIA , je název nejzábavnějšího a také nejmodernějšího vodního světa v celé České republice.


BMX show, překonání českého rekordu v co nejvíce lidech cvičících aquagym, vystoupení a animace pro děti Video by polesensky. Nabízí neomezený prostor zdarma, snadnou a rychlou výrobu. Nejmodernější aquapark leží v Pasohlávkách na jižní Moravě a nabízí zábavu pro celou rodinu.


Rodinné vstupné do Aqualandu Moravia bylo zrušeno, přesto ušetříte! Hledali jste aquapark moravia ? Jednorázový vstup do najväčšieho a najmodernejšieho aquaparku v ČR. Sindbad Aquapark Schnäppchen buchen Bei Reisen.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky