středa 24. srpna 2016

Velký slunečník

Vyberte si, který bude vrhat stín u vás doma. Doplňte sestavu zahradního nábytku také o slunečník. Při zábavě nebo odpočinku uprostřed zahradního království s ním budete dokonale chráněni před neúprosnými slunečními paprsky i nečekanou letní přeháňkou.


Ve stínu těchto praktických pomocníků se budete cítit opravdu skvěle. Objednejte si nový slunečník on-line a získáte následující výhody: - Do hodin vám připravíme slunečník k odběru na jedné z našich prodejen.

Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13. POLOHOVATELNÝ ZAHRADNÍ SLUNEČNÍK S VOLÁNEM, 1 nový výrobek! Slunečník v krásných barvách s. Meze se ale nekladou, umístění slunečníku na terasu či doprostřed zahrady je pouze na vás.


Příjemné posezení na terase během letního období může doplnit zahradní slunečník. Nejen že Vám poskytne ochranu před slunečním žárem, ale také vhodně doplní celý koncept terasy o další prvek. Některé typy lze také naklápět.

Dobře se také hodí na cestování a využijete jej třeba i na pláži či u jezera. Velký plážový slunečník pro vaše bezstarostné lenošení u vody. Pohodlně pod něj umístíte dvě lehátka, židle nebo velkou deku. Atraktivní slunečník čtvercového tvaru skýtá příjemné ochlazení v jeho stínu a také účinnou ochranu před škodlivými UV paprsky.


Zahradní slunečník Parasol šedý Inzerát byl odebran z oblíbených. Je velký a přitom tak skladný. Tento slunečník skvěle doplní každé zahradní posezení.


Kč Velký polohovatelný slunečník AVENBERG SUNNY 30 průměr. Detail produktu Do obchodu 4. Kč HAPPY GREEN Pavilon STEEL II, dvojitá střech. V naší široké nabídce najdete jakýkoliv slunečník - od malých plážových, přes slunečníky na zahradu, terasu, k bazénu až po obří profi slunečníky do restaurace či hotelu. Máte před sebou opravdu velký projekt.


Bohužel lze ke srovnání přidat jen položek. To šetří dobu počítání a ukládání. Tyto webové stránky používají za účelem poskytování služby samotné, personalizace nabídek, reklam a analýzy návštěvnosti soubory cookies.


Vytvoří příjemný stín, do kterého se budete moci schovat před úporným sluncem.

Velký slunečník Inzerát byl odebran z oblíbených. Poradíme vám, podle čeho vybrat slunečník na zahradu, který zpříjemní i ty nejteplejší dny horkého léta nebo jaké jsou jeho alternativy. Nabízíme Vám elegantní model s volánem.


Velký stabilní slunečník Gemini lze snadno přenést i uskladnit díky dvoudílné tyči. Ovládání klikou je i pro méně zdatné. The price of this item includes a contribution to a Product recycling fund to ensure that waste electrical and electronic equipment is collected and recycled in a. Nejčastější je kov a dřevo.


Dříve se prodávaly hlavně klasické kulaté slunčníky, ale dnes se stávají stále oblínější čtvercové. Většina zahradních slunečníků je opatřena kličkou pro snadné rozložení a složení klobouku. Popis produktu Velký polohovatelný slunečník AVENBERG SUNNY 30 průměr 3M, tmavá zelená.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky