pátek 26. srpna 2016

Obklad bazénu

Obložte váš bazén panely SOLAIRE nebo zapojte své zlaté ruce a vyrobte si obklad svépomocí. Sháníte dlažbu nebo obklady, které by se hodily do vašeho bazénu a jeho okolí? Vyberte si z našeho širokého sortimentu z mnoha barev, velikostí a vzorů.


Betonový obklad SG - Bv matném grafitovém provedení se stane dominantou vašeho bydlení. Je zkonstruován z kvalitního lehčeného betonu, který věrně připomíná strukturu přírodního kamene.

Bazény, obklady bazénů a dlažba kolem bazénu. Bazén, ať už venkovní nebo vnitřní, je místo relaxace, her, zábavy ale i výkonu. Nabízíme obklady bazénů a dlažby kolem bazénů jak pro interiér tak exteriér. Pokud hledáte dlažbu k venkovnímu bazénu, širší výběr naleznete v naší nabídce 2cm venkovních dlažeb.


U venkovních bazénů je potřeba, aby byl použitý obklad vysoce odolný proti působení vody, povětrnostním podmínkám i mrazu (i pokud jde o venkovní plochy). Jak lépe trávit teplé a slunečné dny, než relaxací u čiré, slunce odrážející se hladiny bazénu , užívat si vodní hrátky s dětmi, případně se udržovat v kondici plaváním? Obložení bazénu se ale také vybírá při rekonstrukcích či výměně dosluhujícího stávajícího materiálu.


Ke každému klientovi přistupujeme individuálně.

Váš sen se na několik okamžiků stane našim snem, který chceme splnit k maximální spokojenosti. Vše provádíme s největší důsledností. Vzhledem k uložení do roviny s těmito krajnicemi vyhovuje i požadavkům pro montáž zastřešení bazénu. Pro pohledové ukončení je možné vymýt i hrany dlaždice, které můžeme použít i na jiné lemování. Bazény ať vnitřní nebo venkovní, nebo jen letní nafukovací jsou stále běžnějším doplňkem našich domovů a zahrad.


Keramická dlažba je základním. Kdo říká, že vnitřek každého bazénu musí vypadat stejně? Chcete vyzkoušet i jiné, než okoukané modře obložené bazény?


Všechny naše série obkladů, můžete lehce doplnit mozaikou. Obklad je v rozměru 40xcm. Vždy záleží na správném grafickém návrhu rozložení obkladů.


Velkoformátové, bezspárové obklady bazénů jsou zde! Z jakéhokoliv bazénu udělají Vaše oblíbené místo k trávení času. Jiný typ tohoto lepidla je používán pro velkoplošné obklady a jiný pro mozaiky.


Právě to rozhoduje o pohodlném koupání u vás doma na zahradě. Jde o to, aby plocha okolo bazénu byla bezpečná, příliš se nerozehřála, neklouzala, něco vydržela a také nějak vypadala.

Můžete zde nechat pouze trávu, ale záhy zjistíte, že tak nanosíte do bazénu spoustu nečistot. Takže budete hledat dál. Ať už si vyberete standardní variantu z některé z našich modelových řad anebo řešení na míru přesně podle vašich požadavků, budeme se těšit na setkání s vámi při přípravě projektu i při realizaci bazénu snů na vaší zahradě.


Betonové bazénové lemy slouží pro olemování bazénu a tím ohraničení horního okraje bazénu. Vyrábíme více typů i tvarů těchto bazénových lemů. Bazénový lem Ltyp vzhledem k možnosti uložení do roviny s okolní dlažbou vyhovuje požadavkům pro montáž zastřešení bazénu. Díky velmi úzké spoluprácí s obchodním zastoupením.


Pokud hledáte mozaiku – obklad do bazénu je kolekce ECONOMY MIX dobrá volba za bezkonkurenční cenu. Někdy také z prostého estetického důvodu. Stávající obklady jsou nahrazovány novými, modernějšími a méně náročnými obklady na údržbu. Spárování keramického pláště hmotou chemicky odolnou vůči dezinfekčním látkám užívaným při provozu bazénu : Na spárování používáme chemicky odolnou epoxidovou spárovací hmotu GE EASY třídy RG.


Nabízíme pouze retifikované obklady (určené pro pokládku na minimální spáry) od rozměru 40xcm. Zde je vysvětlení a stručný návod jak si obklad bazénu zajistit svépomocí. Nosné nohy jsou vůči podložce šikmé a proto je třeba přišroubovat.


Nadzemní bazény Marimex jsou oblíbené díky své kvalitě a dostupnosti – nejsou finančně, ani prostorově náročné, nežádají si velké terénní úpravy. Vytvořte si kolem bazénu pěkné prostředí, kde budete rádi odpočívat. Kupte si kvalitní venkovní dlažbu k bazénu , která má. Společnost se již let zabývá produkcí výrobků z umělého pískovce a betonu.


Ze široké nabídky výrobků je možno obložit každý, i atypický bazén.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky