čtvrtek 23. března 2017

Vířivka na pokoji

Přijďte se zrelaxovat a odpočinout si po náročném dni. Výřivka přímo na pokoji. Navíc se sprchovým koutem s hydromasážním panelem.


Aktivace vodních i vzduchových trysek je ovládána tlačítkem, které je návštěvníkům volně přístupné. Vířivka je standardně vyhřívaná na stupňů Celsia.

Jeden cyklus trvá minut. Doporučujeme pobyt ve vířivce po dob. Kompletně vyrobená v ČR Komfort vířivky pro dvě osoby. Výprodej skladové perletové. My byli teď v Liberci v hotelu Pytloun.


Byla tam jak vířivka na terase, která patřila jen k tomu pokoji, tak vana s tryskami…krásný výhle atd. Měli jsme fakt nádherný, luxusní pokoj.

Kvalita jidla hodne vysoká, porce velké, pokoj luxusní – vana na pokoji úžasná, balkónek se skvělým výhledem a personál naprosto perfektní. Hledali jste vířivka na pokoji ? Na pokoji Sauna nenajdete pouze vířivou vanu, ale také netradiční privátní saunu pro nerušený odpočinek. Vybavení pokoje: wifi, televizor, rádio, sauna, vířivá vana a toaleta na pokoji , dvoulůžková manželská postel s příjemným osvě. Via Ironia nebo v libereckém hotelu Pytloun, na oboje mám dobré reference.


Milenecký azyl wellness vířivka na pokoji Non stop Milenecký azyl wellness vířivka na pokoji Non stop Vám poskytuje non-stop služby i skvěle zásobený bar. Přehled nabídek pražských wellness center - pronájmy vířivek. Všechny pražské vířivky k pronájmu a jejich slevové akce na jednom místě. Těšte se na dechberoucí ubytování s vlastní saunou a vířivou vanou, na all inclusive servis i nádhernou horskou přírodu.


A co víc, jedno dítě ve věku do 1let má pobyt zdarma včetně all inclusive programu! Voucher vám skvěle poslouží i jako perfektní dárek. Privátní saunu v pokoji, koupelnu s vířivkou a sprchovým koutem. Klidný pokoj v přízemí, s výhledem do zahrady, na terasu i na hrad Trosky. Neomezené využití sauny i vířivky během celého pobytu.


K dispozici vám je župan a wellness pantofle. Privátní vířivá vana na střeše penzionu Vám poskytne diskrétní odpočinek s krásným výhledem.

Můžete si dopřát romantický večer se sklenkou sektu nebo relaxovat s přáteli. My se s manželem chystáme do hotelu Čtyři roční období, tak mají výřivku v každém pokoji, plus snídaně i večeře je s donáškou na pokoj. Ale je to teda v Krkonoších.


Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma privátní vířivka. Ušetříte tak čas i peníze. This video is unavailable. Na Vás pak již jen záleží, jestli náše prostory využijete k odpočinku, romantice, relaxaci, nebo k zábavě. Nabízíme využití finské sauny předehřáté na °C, whirlpoolu (vířívka, či vírivá vana) a také relaxační zónu s lůžkem.


Pokoj s vířivkou Mezibranská na Praze nonstop Pokoj s vířivkou Máme pro Vás k dispozici luxusně zařízeni pokoj s vířivkou, ktery splní všechna Vaše. Při delším pobytu ve vířivce se doporučuje prokládat cykly s aktivní tryskami (bublání) s klidovou vodou, např. Cena pokoje je 7Kč na dvě hodiny a příplatek za saunu je jen 2Kč na hodinu. Pokoj na Azyl pro milence Praha Wellness privátní vířivka pro dva nonstop nabízí komfort a čistotu a také dokonale zásobený bar. Romantický pobyt na zámku pro dva na noc v zámeckém pokoji se snídaní, čtyřchodová večeře, sekt a květina na pokoji ,. Bezchlorová vířivka pro dva.


Místo pro rozmazlování, ozvučené hudbou. Do vířivky je možné objednat sekt nebo koktejly. Rezervace na naší recepci minimálně hodinu předem. Rodinné pokoje Standart 4. ROMANTICKÝ PENZION JANKA BRNO Relax pokoj.


Stylový Relax pokoj laděný do fialové nabízí soukromou vířivou vanu i vstup na zahradu s posezením.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky