pátek 24. března 2017

Litinový kotlík

Litinový pekáč s poklicí smaltovaný ovál 32cm (KACHNA) naš. Kč (5€) kotlík na guláš litinový smaltovaný l červený. Kč (5€) kotlík na guláš litinový smaltovaný 1l červený. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.


Více informací podkategorii Obchodních podmínek.

Tento web používá soubory cookie. Kotlík je vyrobený z litiny. V našem shope si vyberete levný kotlík na guláš!


Více příslušenství znamená více možností, zábavy a gastronomických zážitků. Dostat z grilu Big Green Egg to nejlepší je kulinářská výzva. Materiál: litina, nerezová rukojeť.


Velikost: Vrchní průměr: 3cm. Speciální stojan s pojistný kladkou na kotlík.

Masivní čtyřdílná sestava vyrobená z šedé litiny. Pokrm se v kotlíku spíše dusí a jednotlivé přísady se do něho vrství. V litinovém kotlíku se dokonale uvaří polévky a kotlík ový guláš. Je tomu tak díky vynikajícím vlastnostem materiálu litinového kotlíku.


Pentagram je prastarý evropský sakrální symbol, který znamená světlo a život. Rozměry:délka pekáče cmdélka pekáče s uchama 42. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba. Nabízíme Vám za super nízké ceny.


Přihlášení Nová registrace. Vaření na litině se řadí mezi nejzdravější vůbec. Před použitím umyjte kotlík teplou vodou za použití houbičky.


Nepoužívejte žádné mycí prostředky, jelikož litina je porézní materiál, mohlo by dojít ke vniknutí saponátu do pórů a tím minimálně znepříjemnit chuť vařeného pokrmu. Po umytí osušte hrnec např. Myslivecký kotlík je ideální do přírody nabo na chatu, když se Vám nechce postávat u grilu.


Vychutnejte si gulášek uvařený na otevřeném ohni. Litina vyniká skvělými tepelnými vlastnostmi, ať už vaříte rychle při vysokých teplotách, nebo pozvolna na chladnoucím grilu.

KOTLÍKY,poklice,trojnožky,kotliny,hořáky. Jednou za čas ho potřete trochou rostlinného oleje, tím ho udržíte po dlouhou dobu v perfektním stavu. Vyzkoušejte něco jiného než je klasické grilování.


Zkuste nakrájet zeleninu, brambory,koření a přidat maso, dle chuti nebo taky nemusíte. Fantazii se meze nekladou. Nazývá se také holandská. Outdoorové kotlíky) Hodnocení produktu:. Gulášový kotlík litinový l. V této kategorii najdete litinové výrobky pro tepelnou úpravu potravin, především masa a zeleniny, a to.


Je praktický využitelný k vaření nejrůznějších p. Smaltovaný litinový kotlík za akční ceny #128176;.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky