pondělí 20. března 2017

Dřevěné hřiště

Sicher durch den Winter. Luxusní dětské super maxi hřiště s turbo tobogánem, skluzavkou, balkonem, vestavným domečkem s integrovanou kuchyňkou, pískovištěm, kombi lezecí stěnou, houpačkovým modulem, a spoustou doplňků. Dětská hřiště, dětské skluzavky a houpačky dodáváme a montujeme po celé ČR.


BEZÚDŘŽBOVÉ DĚTSKÉ HŘIŠTĚ. Chytrá investice do venkovního hřiště s návratností v podobě bezúdržbových herních prvků s dlouhou životností.

Vyrábíme, dodáváme a realizujeme certifikované dětské hřiště , dřevěné hrací sestavy vyrobené z kvalitního vakuově impregnovaného dřeva, prolézačky, houpačky, gymnastické prvky, doplněné o pružinové houpačky, kolotoče a městský mobiliář. Kde všude jsou naše dětská hřiště - skluzavky, kolotoče nebo vzduchové trampolíny? Typická kovová dětská hřiště představují tzv. Veškeré dřevěné prvky konstrukce jsou nahrazeny trubkami.


Svým robustním konstrukčním provedením a použitými materiály jsou takto celokovová hřiště určena do oblastí s vysokou zátěží a předpokládaným vandalismem. Na co se zaměřit na dětském hřišti? Sestava obsahuje dřevo a krabici.


Krabice obsahuje: madla, krytky šroubů, spojovací materiál, síť proti.

Preisvergleich App zum Download! Co můžete v Lukavci objevit? Kvalitní dřevěná dětská hřiště , skluzavky, houpačky, dětské domečky, pískoviště a lavičky. Rychlé dodání, odborná montáž zkušeným truhlářem.


Rozměr pískoviště 180x180cm. Dětské dřevěné pískoviště bez krytu. Pískoviště nemají dna aby nedocházelo k zapaření písku,plísním a voda mohla.


Přemýšlíte nad zajímavým doplňekm zahrady, ze kterého by Vaše děti měly obrovskou radost? Pak jste na správném místě! Máme tu něco pro každého, klasická dětská hřiště, rozkošné dětské domky, odolné a pevné houpačky či kompletní dětské herní sestavy. Dřevěné části konstrukce jsou provedeny ze smrkové mimostředné kulatiny bez prasklin. Firma HŘIŠTĚ SLAVÍK se snaží vyjít vstříc požadavkům klienta a do budoucna chce své služby dále rozšiřovat.


Našim cílem je prvotřídní kvalita a spokojenost klienta. Ve vztahu k zákazníkovi upřednostňujeme zodpovědný a osobní přístup. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Luxusní hřiště nevídaných rozměrů nabízí vše, po čem děti mohou toužit.

Skluzavka v délce 300cm, lezecí stěna, vestavný domeček, pozorovatelna, houpačky, ručkovací modul, posezení u stolu. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Předání ocenění obci Chýně za nejlepší hřiště v kategorii obcí do tisíc obyvatel. Použitý materiál: modřín - modřín je v současné době ceněn nejen pro estetické vlastnosti, ale především pro zvýšenou trvanlivost oproti běžněji používanému smrku.


Rozlehlé dřevěné hřiště , na kterém je jednoznačně nejzajímavější veliké dřevěné bludiště. Místo je ideální výlet z Prahy, pokud ho spojíte s procházkou po naučné stezce, a nebo si sem můžete zajet na piknik. DŘEVĚNÉ VÍKO na pískoviště pro hřiště Variant Zobrazit v plné velikosti Dřevěné víko na pískoviště pro dětská hřiště hřiště Herold Variant. CZ, dřevěné hračky, distributor BIGJIGS, Vilac, dřevěné 3D puzzle, dřevěné skládačky, ESHOP, VELKOOBCHO domeček pro panenky, vláčkodráha. Dřevěné mříže Jednoduché mřížky na zeď Mříže do pergol a zástěn Dekorační mřížky.


Díky tomu, že hřiště sami vyrábíme, máme každou součástku plně pod kontrolou. Všechny dřevěné sestavy máme certifikované a také dbáme na to, aby nedocházelo k zachycení oblečení dítěte při hraní nebo k dalším nepříjemnostem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky