pátek 31. března 2017

Kovová lavička na zahradu

Zahradní lavička kovová antik. Relaxujte v kráse přírody s naší lavičkou v antik stylu. Díky prvotřídní povrchové úpravě lavice na zahradu bez problémů odolají nástrahám počasí a nemusíte se bát ani škrábanců. Vybírejte z 1produktů v kategorii zahradní lavice.


Jakou lavičku na zahradu ? Kovovou, dřevěnou z masivu, plastovou nebo ratanovou?

Inspiraci a široký výběr zahradních lavic najdete na FAVI. Kovová zahradní lavice láká na jemné detaily. U typické kovové zahradní lavičky myslíme na ornamenty, na její hravý a zasněný vzhled.


Nádherně se hodí ke stylu Shabby Chic. Zvlášť když je lavička vystavena povětrnostním vlivům, dostane vzhle který vypadá trochu ošuntělý, a tím právě získává neobvyklý šarm. S květinami v různých pastelových barvách na takové zahradní lavičce ladí hravé ornamenty. Postupně si nyní představíme hlavní kritéria, která při výběru lavičky na zahradu sledovat.


Pohodlná a odolná zahradní lavice Bez lavice není zahrada kompletní, o tom není žádných pochyb.

Umístěním zahradní lavičky na zahradu či okolí domu vám přibyde místo pro pohodu a relax, pro váš odpočinek. Naše lavičky jsou vyráběny ručně, kvalitním postupem, jedná se o český výrobek. Přijďte se podívat do naší provozovny, kde si můžete zahradní lavičky prohlédnout, vyzkoušet a přesvědčit se o kvalitě zpracování našich laviček. Lavice na balkon vám vykouzlí příjemné posezení i na malém prostoru vašeho balkonu, lodžie nebo terasy. Vybírat můžete z různých materiálů, které nejlépe sladíte s okolním prostředím.


Vybraná lavička se pak snadno stane nejen funkčním, ale i designovým doplňkem. Lavička s houpacím mechanismem je ideálním zahradním doplňkem k relaxu pod stromy na vaší zahradě. Ocelová konstrukce o průměru trubek × mm.


Nosnost až 1kg při váze lavice 1kg. Vyberajte si Záhradné lavice podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. L avička je vyrobena z robustní oceli a je proto.


Zadejte Váš e-mail a přihlašovací údaje Vám budou zaslány na Vaši e-mailovou adresu zadanou při registraci. Na prostorném sedadle může sedět celá rodina. Kovový rám zaručuje nejlepší stabilitu Velká plocha k sezení pro několik. Bytelná lavička na zahradu nebo zápraží je vyrobena v kombinaci železné kostry a borovicového dřeva. Masiv je impregnovaný do přírodní barvy (šířka dřevěných příček je 4cm).


Příjemné posezení do zahrad či před dům. Udělej svou zahradu výjimečnou!

Specifikace: kovová lavička. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vaše pohodlí máme na prvním místě.


Vyberte si zahradní lavičky z masivu, ratanu, kovu i plastu. U nás si vyberete rychle, pohodlně a na jednom místě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky