středa 22. března 2017

Venkovní slunečník

V naší široké nabídce najdete jakýkoliv slunečník - od malých plážových, přes slunečníky na zahradu, terasu, k bazénu až po obří profi slunečníky do restaurace či hotelu. Elegantní barva skvěle odráží sluneční paprsky a díky prodyšné látce. Zahradní slunečník vás ochrání před pražícím sluncem, zabrání tomu, abyste se spálili a pomůže vám užít si pohodu na zahradě nebo balkóně.


Vyberte si, který bude vrhat stín u vás doma. Objednejte si nový slunečník on-line a získáte následující výhody: - Do hodin vám připravíme slunečník k odběru na jedné z našich prodejen. Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13. Zahradní slunečníky jsou navíc snadno přenositelné a také polohovatelné, takže mohou snadno kopírovat dráhu slunce na obloze.


Vytvoří příjemný stín, do kterého se budete moci schovat před úporným sluncem. Poradíme vám, podle čeho vybrat slunečník na zahradu, který zpříjemní i ty nejteplejší dny horkého léta nebo jaké jsou jeho alternativy. Připravte si ovocný drink nebo pohár, zapíchněte do něj paraplíčko a ulehněte na lehátko pod zahradní slunečník. I když milujete opalování, není dobré se slunečním paprskům vystavovat v rizikový čas, například v poledne.


A právě proto vám nabízíme krásné plážové slunečníky, které stačí zapíchnout do země, nebo ty, které mají vlastní podstavec. Doplňte sestavu zahradního nábytku také o slunečník. Při zábavě nebo odpočinku uprostřed zahradního království s ním budete dokonale chráněni před neúprosnými slunečními paprsky i nečekanou letní přeháňkou. Ve stínu těchto praktických pomocníků se budete cítit opravdu skvěle. Aktuální otevírací dobu a mapu jak se k nám dostanete najdete zde.


Obchod provozuje: spoint distribution s. Jak vybrat zahradní slunečník. Pod slunečníkem je stín a ani v tom největším letním žáru se díky němu nespálíte. Neváhejte a pořiďte si tento luxusní slunečník již teď! Jeho moderní design dokonale ladí s okolím. S potěšením si odpočinete ve stínu za slunečného letního dne.


Lehká a přitom stabilní hliníková konstrukce. Nabízíme široký výběr zahradních slunečníků od značek Hapy Green , Hecht. Slunečník Exclusive boční.


Bez naklápění, se střapcem. Venkovní zahradní slunečník mokka - RAVENNA od vidaXL. Možnost nastavení úhlu stínění, bez střapců, otevírání kličkou. Kvalitní slunečníky s boční tyčí (nohou). Zahradní, na terasu, k bazénu, gastro i profesionální.


Doppler, Glatz, Zangenberg, Scolaro. Když slunečník nepoužíváme, chráníme ho povlakem z PE látky. Pro bezpečné usazení slouží speciální základový podstavec, případně pevný zemní úchyt. Snít o teplém počasí, na to je vhodná doba vždycky.


Proto u nás najdete veškeré vybavení, abyste si mohli včas naplánovat pohodlně vybavené venkovní prostory. Potřebujete pomoci s nákupem? Projděte si naše nákupní prospekty. Můžete zvolit praktický slunečník z řady Paraflex či některý designový z řady Rimbou, Icarus, Spectra nebo Infina.


Výrazný tvar desénového slunečníku je poutavý. Na odpočinek u bazénu se budete vždy těšit. V naší opravdu široké a rozmanité nabídce naleznete vysoce funkční a estetická venkovní stínidla mnoha velikostí, tvarů a barevných provedení. Užijte si léto luxusně a stylově. Objednejte si nový zahradní nábytek, gril, slunečník nebo bazén on-line a získáte následující výhody: - Do hodin vám připravíme zboží k odběru na jedné z našich prodejen.


Prostřednictvím otáčecí kličky lze polohovat požadovanou míru krytí. Uvedené informace se vztahují k vybrané prodejně v okamžiku zobrazení příp. Nepřebíráme žádnou záruku v případě změn.


Držák na slunečník pro tloušťku trubky max.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky