pondělí 20. března 2017

Samosvorná koza na řezání dřeva

Kaufe Sania Eglo im Preisvergleich bei idealo. Sicher durch den Winter. Díky samosvornému mechanismu zvládne práci se stojanem pouze jediná osoba. Klapačka – nejsilnější, nejstabilnější, největší na českém trhu!


Samosvorná koza , která Vám bude spolehlivým partnerem při řezání dřeva po dlouhá léta. Držák vyvinutý na základě samosvorné kozy 17 který vyrábíme pouze na závaznou objednávku.

Umožňuje pořez polen o průměru do 4mm. Skládací kovová samosvorná koza na řezání dřeva. Povrchovou úpravu tvoří prášková vypalovací barva (v případě zájmu, možnost na výběr barev ze vzorníku RAL). Montáž a demontáž je snadná a velmi rychlá.


Proti konkurenčním výrobkům má koza masivnější konstrukci a hustší ozubené hřebeny, pro lepší fixaci řezaného materiálu. Práci zvládne pouze jediná osoba díky samosvornému mechanismu. Průměr trubek kozy mm Označení panelů kozy pro možnost řezání polen s délkou 2 a cm.


Vyniká snadnou a rychlou montáží, lehkou konstrukcí a pohodlným přístupem ke zpracovávanému materiálu.

S touto kozou může jediná osoba bez cizí pomoci řezat dřevo od. Jednoduchý a účinný systém sevření dřeva vlastní vahou mezi zuby stojanu. Koza na řezání dřeva Klasik - jedná se o profesionální držák, který usnadňuje pořez větších a těžších kusů dřeva. Držák je vhodný jak pro lesní správu, statky tak i do větších zahrad.


Prodám univerzální stojan na řezání dřeva motorovou pilou Pořízek. V Pořízku lze rozřezat vše - dlouhou kulatinu, metry, slabé větve, zejdy i palety. Práce je velmi rychlá a bezpečná. Pracovní kozy vlastní výroby PINIE Lubná Vám zajistí maximální efektivnost a pohodlnost řezání.


Vhodné jak pro použití s motorovou, tak ruční pilou. Prodám kozu na řezání dřeva samosvorná ,skládací! Platnost tohoto inzerátu skončila a již není možné na něj odpovídat.


Prohlédněte si podobné inzeráty, snad Vás něco zaujme. Hecht 9stojan na řezání dřeva. Rozkládací podpěry (koza) na řezání dřeva se vyznačuje vysokou tuhostí a stabilitou díky pozinkované konstrukci.


Kovové kozy na řezání dřeva mají tvar x nebo u. Horní ozubení zajistí lepší úchop. Pokud kozu zrovna nepoužíváte, můžete ji pro skladování složit do kompaktního, prostorově úsporného tvaru.

HECHT 9- stojan na řezání dřeva. Skladem - ihned k odběru. Kozy na řezání dřeva Hoby Stavební činnost. Nabídka služeb Kontakty Obchodní podmínky Podmínky ochrany osobních údajů Přejít na obsah.


Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Samosvěrná koza na řezání dřeva Kládu upevníte do této železné kozy s podstavcem jedním koncem a motorovou pilou ji pak nařežete od druhého konce na špalky skoro tak snadno, jako kdybyste krájeli chleba. Pila v držáku je navíc kryta bezpečnostním krytem, který zamezí styku ruky s řetězem.


Druhou volnou ruku lze využít k lepšímu držení dřeva. Nabízíme kvalitní kozy a držáky pro řezání palivového dřeva motorovou pilou , kterých jsme výrobci. Silná a odolná samosvorná koza , která svému majiteli bude.


Bezpečně si připravit dřevo na zimu do krbu nebo kotle můžeme pomocí dřevěných koz na řezání dřeva. Je vhodná pro polena do průměru 30cm. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky