čtvrtek 23. března 2017

Tlaková hadice na vodu

Tlaková hadice pro vodu a kapaliny - zploštitelná) Průměry: od 20mm do 203mm. SPIROTEC EVA END - plovoucí (Sací hadice pro bazény se zakončením - plovoucí) Průměry: od 32mm do. Rádi Vám odpovíme dotazy na odsávací hadice, hadice na vzduch, prach, abraziva, vysavače, kovové, vzduchotechniku, zemědělství, vysoké teploty, nehořlavé, chemické látky, styk s potravinami, antistatické, vodivé, zametací stroje a příslušenství.


Certifikát na pitnou vodu dle norem EU. Skupina gumových hadíc určených na dopravu priemyselnej vody a vzduchu obsahuje hadice , ktoré sú najuniverzálnejšie a taktiež najviac používané. Tlakové hadice na vodu a vzduch sú najbežnejšie používané hadice. Výhoda gumových tlakových hadíc v porovnaní s plastovými je ich značná elasticita aj pri nízkych teplotách.


Power Belt sro sa zaoberá s veľkoobchodným predajom pohonných mechanizmov: klinové a ozubené remene, remenice, reťaze a reťazové kolesá, ozubené kolesá a. Hadice jsou vyztužené vysokopevnostním PES vláknem. K hadicím lze doobjednat rychlospojky, vsuvky a další příslušenství, vše vyrobené v Německu. Vyrábíme i jednovrstvé průhledné hadice pro beztlakou přepravu vzduchu a vody. Dále vyrábíme jednovrstvé hadice pro beztlakou přepravu benzínu.


Skupina pryžových hadic určených pro dopravu průmyslové vody a vzduchu obsahuje hadice , které jsou nejuniverzálnější a také nejvíce používané. E-shop prodej hadic průmyslových a odsávacích, příslušenství k hadicím, pryžové desky a podlahové gumy. Pryžové, tlakové hadice na rozvod kapalin a stlačeného vzduchu.


Disponují větší odolností nízkým i vyšším teplotám než plastové hadice. Průmyslové hadice na vodu a vzduch Hadice pro rozvod stlačeného vzduchu a vody. Díky našemu velkému skladu máme většinu hadic ihned k. Dodáváme odsávací hadice pro všechny materiály. Cena : – za Cena bez DPH, včetně DPH. Víceúčelová hadice na chemikálie, vodu a vzduch, bar.


Hadice pevné a hotové Kompletne zalisované hadice PTFE s opletením z nerezového drôtu, vlnité hadice z ušľachtilej ocele a hydraulické hadice s armatúrou a objímkou. Náš produktový manažment realizuje spolu so zákazníkmi tiež špecifické riešenia v oblasti zvláštnych armatúr i zvláštnych materiálov, ako sú napr. Tlaková flexibilná hadica so svetlosťou dĺžkou 600mm s jedným vonkajším závitom Ga s pancierovým kolenom ukončeným otočnou maticou ideálna pre pripájanie čerpadiel k tlakovým nádobám, alebo na flexibilné spojenie filtrov na vodu s potrubím. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče. Nakupujte Tlakova hadice na vodu nejlevněji na trhu.


Ať už potřebujete flexibilní, zavlažovací, tlakové nebo sací hadice na vodu , technickou pryž či jakýkoliv spojovací materiál k hadicím, řešení vždy najdete v našem sortimentu plastových a pryžových hadic a trubek. Vyberajte si Záhradné hadice podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Gumová hadice k čerpadlům na vodu - až 1m Hadice se používají pro převod a průtok vody.


Ideálně vhodná pro benzinové a elektrické pumpy pro. Zahradní hadice vhodná pro zavlažování, zahradnictví, dopravu vody v průmyslu. Tlakosací hadice na vodu a vzduch. Další využití na vakuové pumpy, zemědělskou techniku, závlahové systémy, přečerpávání. Zploštitelná hadice pro kapaliny.


Hadice zahradní pro podzemní rozvod tlaková řada PN 15. Profesionální zahradní hadice na vodu a kapaliny. Výtlak kapalin a vzduchu.


Vyrábíme a dodáváme zahradní hadice , průmyslové, hadice sací k čerpadlům, pračkové hadice přívodní a odpadní, speciální hadice pro rybáře, vinaře ad. Vyrábíme a prodáváme PU hadice , PVC hadice , drenážní hadice , hadice k pračce, hadice ke kompresoru, hadice ke sprše, hadice na vodu , hadice na vzduch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky