pátek 17. března 2017

Betonové garáže

Hotové betonové garáže - už žádné zdění ! Kryté a bezpečné parkování pro auto, prostor pro úschovu materiálu levně a do hodin, bez zdění? Pro betonové garáže a montované garáže to není žádný problém. Prodej všech typů garáží na klíč.


Montujeme plechové garáže , montované garáže , betonové garáže , dřevěné přístřešky ale také i hliníkové.

Ak uvažujete o postavení garáže, určite ste si už preverili všetky možnosti. Postaviť garáž klasickým spôsobom je ako postaviť malý dom, bude to trvať dlho, je potrebných niekoľko zložitých stavebných postupov a nakoniec sú náklady o dosť vyššie, ako si taká garáž zaslúži. Betonové garáže - Nejvyšší kvalitu zaručuje třída betonu min. Produkty jsou lité jedním cyklem.


Povrchová úprava těchto garáží je pro nás samozřejmostí. Potřebujete přece garáž na celý život. Snažíme se co nejvíce přiblížit Vašim představám a jsme schopni Vaše požadavky splnit.


Nemecké betonové garáže Dopřejte svému vozu kvalitní německou betonovou garáž REKERS.

Nabízíme široké portfolio prefabrikovaných betonových garáží, které nejen že slouží jako ochrana Vašeho vozu, ale také harmonicky zapadají do celkového architektonického obrazu Vašeho domu. Většinu zboží máme skladem, poskytujeme profesionální poradenství. Betonová garáž z jednoho kusu představuje rychlý a cenově dostupný způsob bezpečného garážování bez náročné výstavby. Využijte betonové bloky na opěrné zdi. A pokud hledáte rychý způsob, jak na vlastní bydlení, nepřehlédněte mobilní domy.


Vybrané garáže, přístřešky, mobilní a montované domy a další produkty si můžete osobně prohlédnout v ukázkových centrech v Praze a Hradci Králové. Obstaraním betónovej garáže ušetríte až nákladov spojených s klasickou murovanou výstavbou. Osazení hotové betonové garáže je otázkou cca hodin , maximálně odpoledne. Společnost PREFA Grygov a. Náš produkt Vás příjemně překvapí cenou a rychlostí. Nabízíme levné garáže , které splňují základní požadavky pro parkování vozidla – zastřešení a ochrana před deštěm, sněhem i sluncem, ale také garáže , které splňují požadavky náročnějších zákazníků – zejména zabezpečení před odcizením auta a designové nároky.


Montovaná garáž s hotovou omietkou - garáž ako murovaná, postavená za hodín, neveríte? Garáže na kľúč podľa vašich predstáv. Podlaha je samonosná a zabezpečuje spád smerom k bráne.


Stěny garáže jsou ve standardním provedení na vnitřní straně opatřeny speciální stříkanou omyvatelnou omítkou a na venkovní straně ručně natahovanou umělou stěrkou v požadovaných odstínech dle vzorníku. Odvětrání garáže je zajištěno v přední části garáže konstrukcí vrat. V zadní stěně jsou umístěny větrací otvory kryté plastovými ventilačními mřížkami.

Jsou bezúdržbové a mají prakticky neomezenou životnost… Podrobnosti o jednotlivých typech betonových garáží zde: Betonová garáž, betonové garáže řadové a pro vozy. Priestranná a kvalitné garáž ľahko a rýchlo? Mobilné betónová garáž s podlahou je tým pravým riešením.


Námi vyráběné garáže se uplatní při výstavbě rodinných domů, výstavbě nadzemních i podzemních garážových domů a výstavbě řadových. Betónové garáže sú dostupné ako. Standardně se tedy nemusíte zatěžovat vyřizováním stavebního povolení. Zároveň se dají podle libosti přesouvat z jednoho místa na druhé.


Plusem je možnost umístění i do svahu. Potrebujete vyriešiť problém so skladovaním materiálu, záhradných potrieb a ďalšiemu vybaveniu? Jednotlivé betonové bloky do sebe přesně zapadají díky systému zámků.


Jen tak dokážeme docílit skvělé statiky bez použití dalšího pojiva. Demontáž je stejně snadná jako stavba.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky