úterý 28. března 2017

Půdní jamkovač

Proč koupit půdní jamkovač Hitachi. Výrazně ušetříte díky našim akčním cenám. Půdní vrták, jamkovač LUMAG - vysoce kvalitní stroj za ideální cenu. Výkonný půdní jamkovač FUXTEC FX-EB1je velmi kompaktní benzinový vrták, určený k vyvrtávání. Jamkovač včetně vrtáku 1x 8mm.


Ideální k vrtání jednoduchých půdních otvorů.

Vysoká kvalita a nízká cena je optimální výkon za rozoumnou cenu. Velmi výkonný půdní jamkovač pro obsluhu dvěma pracovníky. Můžete je však využít i na zahrádce pro hloubení otvorů pro stromky, nebo pro sadbu cibulek květin. Nabízíme ruční jamkovače Fiskars, elektrické a bezínové půdní vrtáky Stihl, Hecht a Blue Bird. Komfortní jednomužný jamkovač pro vrtání děr od 60mm do 2mm.


Spolehlivý motor 4-MIX s nízkými emisemi je pro lepší dostupnost ovládacích prvků. Půdní jamkovač obsluhovaný jednou osobou s brzdou vrtáku Quickstop. Práce na zahradě či na stavbě budou zase o něco snadnější.

Inzerát Půdní vrtak zemní vrták jamkovač v okrese Rychnov nad Kněžnou, cena 700Kč, od OK. STIHL BT 13 Sekacky-pily. Půdní , zemní vrták - jamkovač Lumag EB520G - - taktní motor vzduchem chlazený jednoválec Max.


W Objem palivové nádrže: 2l. Stroj si můžete telefonicky rezervovat na vaší nejbližší pobočce. Vzduchem chlazený jednoválcový dvoutaktní motor s kluznou odstředivou spojkou. Všechna práva vyhrazena.


Zboží na pobočce Lahovice Cena bez vrtného nástroje - vrtáku. Zemní vrták, půdní vrták, nebo jamkovač se uplatní v široké škále pracovních činností. Je nepostradatelným pomocníkem při stavbě oplocení, usazování sloupků a kůlů, nebo výsadbě stromků. S start: motor se spouští měkce a hladce. Půjčovna strojů a nářadí.


Hitachi DA200E (SP) půdní jamkovač - bez vrtáku. Proč si věci kupovat, když je potřebujete jen zřídka? Profesionální práce vyžaduje profesionální nářadí a to často. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.


Hlavně pro zahradní účely doporučujeme zvolit ruční zemní vrtáky , které si poradí i tužší půdou bez většího odporu.

Obzvláště vhodný pro různorodé pracovní činnosti - od vrtání jednoduchých jamek do země až po odebírání vzorků půdy z vyvrtaného otvoru. Sériově s opěrným polštářkem. Dodávka BEZ vrtacího nástroje. Dvou-mužný ruční zemní vrták - známý také jako jamkovač Stihl BT 3- možnost připojit vrtáky o průměru 1a 2mm. Vhodný pro mnoho pracovních úkolů - od vrtání jednoduchých otvorů do země až po odebírání vzorků z půdy.


Vysavač listí a řetězové pily. Ostatní zahradní sortiment.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky