pátek 22. dubna 2016

Kvetinac dreveny

Premýšľate, aký kvetináč sa bude hodiť na váš balkón či do interiéru? Hľadáte nádobu na rastlinky z prírodného materiálu? Záhradné kvetináče z dreva, pre veľké aj menšie rastlinky, vyvýšené drevené kvetináče alebo.


Drevený kvetináč - obdĺžnik. Tyto výrobky již nevyrábíme pouze nabízíme k doprodeji za účelem. Detailní popis produktu.

Vhodný na dozdobení, ale také jako úložný box na. Rozmer v: 20cm, š: 40cm, dl. Adam, OK, urob si sam … ale pre Boha 1Eur za kvetinac jeden ? Vyrábíme zahradní dřevěné květináče a venkovní truhlíky na květiny. Predam nepouzivane osetrene , natrete drevene kvetinac e vyrobene z pna duboveho stromu.


Celý systém je navržený tak, aby voda. Jsou krásné a navíc i ekologické. Podívejte se s námi dnes na to, jaké výhody mají dřevěné.

Ak by to bolo možné, poprosím Vás keby ste sa mi ozvali cez správu. Veľké záhradné kvetináče, malé, vysoké, nízke, vonkajšie a interiérové, samozavlažovacie aj závesné kvetináče. Vyberajte z rôznych materiálov. Kvetináče a obaly za trvale najnižšie ceny.


Upozorňujeme Vás, že po zmene predajne, bohužial nemôžeme prevziať terajšie údaje z Vašeho nákupného košíka, zoznamu, ani porovnanie tovaru. Květináč je vyrobený výhradně z masivního smrkového dřeva a vyniká svoji vysokou stabilitou a životností. Potěší vás svým rustikálním vzhledem, ale stojí za zmínku, že dnes si můžete také. V tomto dřevěném květináči (trakaři) můžete pěstovat jak okrasné květiny, tak i drobné bylinky apod. Povrchová úprava – broušené, přírodní dřevo.


Chcete-li se nás zeptat na cokoliv o tomto produktu, stačí vyplnit níže uvedený formulář a stisknout tlačítko ODESLAT. Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých počítačov, na individuálne nastavenie služieb, analytické a. Tenhle skvělý nápad promění levný plastový květináč v super rustikální kousek, který bude zdobit terasu. Hodně povedená recyklace. Nabízíme různé tvary květináčů, viz foto.


Doprava zboží do kg (kategorie M). Ceny poštovného se nesčítají. Výslednou cenu poštovného určuje produkt s největší hmotností.


Vytvárať predmety z dreva, ani nepovažujem za prácu, skôr za zaujímavý koníček.

Je úžasné sledovať, ako z kusa dreva, po niekoľkých úpravách vznikne. Zahradní květináč obdélníkového tvaru je vyrobený z masivního borovicového dřeva. Dřevěný zahradní květináč velký. Nostalgický kvetináč do Vašej záhrady. Je vhodný pro pěstování květin, keřů či stromů.


Venkovní květináč - bylinková zahrádka. Krásný květináč se silnou patinou a vzhledem starého okna. Nedokonalé provedení umocňuje vintage styl. Dům a zahrada - dreveny kvetinac bazar.


Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky