pondělí 4. května 2020

Nátěr dřevěné terasy

Postup prací při renovaci olejového nátěru dřevěné terasy ze sibiřského modřínu. Inteligentní nátěr - řešení pro dřevěné terasy Adresa. Samostatný nátěr UV Ochranným olejem bezbarvým, Ochranným olejem na týk nebo Terasovým protiskluzovým olejem poskytuje při silném zatížení dřevěné terasy povětrnostními podmínkami ve vnějších prostorách pouze malou a krátkodobou ochranu a proto je výrobce jako samostatné nátěry nedoporučuje. Druhý nátěr provádíme až po konečné instalaci terasy. Nátěr doporučujeme opakovat vždy na jaře, ideálně pak i na podzim.


Montáž bočních krycích lišt ZDARMA.

Uložení podkladových betonových dlaždic Dorovn. Dřevěné terasy z exotů si zvolíte, pokud chcete, aby vaše terasa dlouho vydržela. Exotické dřeviny nabízí vysokou odolnost a trvanlivost a pro jejich použití hraje i skutečnost, že můžete vybírat z velké škály barevných odstínů. Dřevěné venkovní terasy jsou speciálním případem povrchové úpravy dřeva.


Nelze na ně použít lak, silnovrstvou ani slabovrstvou lazuru, protože tyto úpravy buď popraskají vlivem povětrnostního působení, nebo rychle podlehnou mechanickému opotřebení a následně povětrnostnímu působení. Popis: Bezbarvá ochrana dřeva – základní nátěr pro staticky nenamáhané dřevo bez kontaktu se zeminou ve vnějších prostorách (např. okna, rolety, dveře, pergoly, vnější obložení, zahradní nábytek). Speciální ochrana proti biotickým škůdcům.


Do vaší zahrady doporučujeme jednoznačně dřevěnou terasu. Dřevěná terasa okolo bazénu, chodník nebo terasa vyschne po dešti rychleji než ostatní materiály.

Ale důležité pro dobrou životnost terasy je právě vhodně zvolené dřevo. Každé dřevo jinak reaguje na sucho a nebo vlhko a pak teda údržba. Nátěr dřevěné terasy zabere hodinu ročně a značně prodlouží životnost 2. Neošetřená terasová prkna rychleji stárnou.


Prémiová protiskluzná ochrana pro dřevěné terasy a zahradní nábytek. Pro všechny druhy dřevin: tvrdé, tlakově impregnované, termodřevo,. Jako nátěr použijeme olej nebo tenkovrstvou lazuru, určenou pro daný druh dřeviny terasy.


Pro zvýšení životnosti terasy je dobré, vždy na jaře očistit terasu kartáčem a mýdlovou vodou a znovu provést nátěr. Olej na dřevo a dřevěné výrobky z tvrdého exotického dřeva. Vyživuje a chrání dřevo, odpuzuje vodu, snižuje míru zešednutí dřeva.


Sibiřskému modřínu nevyhovují všechny typy ošetření dřevěné podlahy. Profil terasových prken v oboustranně hladkém povrchu. Nátěr na dřevěnou podlahu, barva na dřevěnou terasu, olej na dřevěné terasy , čím natřít dřevěnou terasu, nátěr dřevěné terasy , oleje na dřevěné. Oleje pro dřevěné terasy OSMO jsou výsledkem dlouholetého výzkumu.


Ochrání tak vaši dřevěnou terasu po mnoho let od všech povětrnostních vlivů i před UV slunečním zářením. Třeba dřevěné terasy z massaranduba vypadá moc hezky. Jsme si vědomi, že dřevěné terasy a fasády potřebují kvalitní ochranu a péči, aby vypadaly krásně a byly komfortní i po letech. Právě nutnost každý rok dřevo ošetřovat vhodným nátěrem je č asto zmiňovaným nedostatkem dřeva v exteriéru.


Tento nátěr je bezbarvý, neovlivní tak následující barvu vaší pergoly nebo altánu.

Pro další dva nátěry používáme barvy značky Impranal. Tyto barvy jsou vodou ředitelné, neloupou se a zapijí se skvěle do dřeva, což způsobí dlouhodobou ochranu zahradních altánů , pergol i zastřešení teras. Dvě kola mytí dají záruku, že brusný papír se nezanese a dřevo nebude odpuzovat nátěr. Pokud jste při montáži terasy použili hřebíky nebo houževnaté šrouby určené na vysoké namáhání, nebudete mít při jejich utahování a noření pod okolní povrch žádný problém. Modřínové dřevo na terasy nejen prodáváme, ale montážemi jsme získali i mnoho praktických zkušeností, které vám rádi předáme.


Nátěr s kvalitním UV filtrem dostupný v různých barevných odstínech. Nános provádějte štětcem a před použitím plechovku důkladně promíchejte. Tento přírodní materiál přináší skvělý feeling, i když je oproti WPC terasám náročnější na údržbu. Nátěr chrání proti napadení houbami způsobujícími modrání dřeva a proti napadení plísněmi. Mikronizované speciální pigmenty zaručují velmi dobrou odolnost proti povětrnostním vlivům a UV záření a vynikající stabilizaci barevného odstínu exotických dřevin.


Plánujete si pořídit terasu, avšak si nedokážete vybrat toho správného dodavatele WPC prken? Tak je tento článek přesně pro Vás!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky