úterý 26. května 2020

Solární světla do zahrady

Solární zahradní světla vhodné do Váší zahrady. Cenově výhodný set kusů Vhodné. Díky tomu, že solární energie je zdarma, ušetříte na výdajích za elektřinu a budete mít možnost si zahradu zpestřit i jinými venkovními svítidly.


Nabízíme solární osvětlení do zahrady jako jsou solární. LED solární zahradní svítidlo Esotec Vesuv IP4 nerezová ocel, studená bílá Elegantní design a vysoká intenzita světla.

Elegantní solární osvětlení pro zavěšení i položení na stůl nebo do zahrady. PHENOM LED solární reflektor se senzorem pohybu a světla. Světelný LED řetěz vhodný do exteriéru Best Season Lampion.


Svítidlo Britney se se setměním samo rozsvítí barvou, kterou si zvolíte. Odebírejte newsletter JYSKu a nechte si doručit nové letáky, informace o soutěžích a novinkách, inspiraci a skvělé nabídky přímo do vaší mailové schránky. Z odběratelů newsletteru každý měsíc losujeme výherce. To vše představují čím dál oblíbenější solární LED lampy do zahrady.


Mně osobně tato praktická venkovní svítidla učarovala a věřím, že i vám při jejich výběru pomůže mé vlastnoruční porovnání!

Do jezírka již můžeme použít solární jezírková čerpadla, vzduchovací motorky. Různé solární vodotrysky a fontány přináší pohyb vody do Vaší zahrady. Baterie se dobíjí ze slunečního záření.


Nejčastěji se solární světla používají pro osvětlení zahrady, kde solární svítidla můžeme umístit kolem keřů nebo okolo zahradního jezírka. Vybrat si můžete z širokého výběru dekorativních solárních světel s různými motivy a nebo jednoduché solární LED lampy. Moderně minimalistická solární svítidla jako dělaná do zahrad či velkých balkonových květináčů. Lunartec Svítidlo solární LED světla v sadě čtyř kusů skvěle osvětlí příjezdovou cestu k domu nebo do zahrady.


Plášť je z odolné nerez ocele odolný proti vodě a jiným nečistotám. Světla jsou odolná proti korozi. Krásné solární osvětlení je vhodné pro osvětlení Vašich venkovních prostor, např.


Díky solárnímu napájení Vás nemusí trápit připojení do elektrické. Pomocí vypínače lze zapnou provoz na 1xle 3xled a nebo plný provoz 7xled. Svítidla nainstalovaná do dlažby ukazují za tmy vždy správnou cestu a je možné je přejíždět menšími vozidly.


O napájení se starají dva běžné akumulátory, které se za denního světla dobíjejí přes zabudovaný solární článek. Jako osvětlovací prostředky jsou použity. Další výhodou je to, že k zabudování těchto svítidel do zahrady nebudete potřebovat žádné kabely a dráty.


Přes den se nabíjí, v noci svítí.

Existuje velmi rozmanitá škála osvětlení do zahrady. Dělíme je do tří hlavních skupin podle použití: orientační svítidla , užitkové nebo také funkční osvětlení (pro místa, kde probíhá aktivita nebo pracovní činnost) a světla dekorační , která dotvářejí vhodnou atmosféru a zdůrazňují určité místo na zahradě. Ať už chcete nechat osvětlit jednotlivé cestičky a chodníčky v zahradě anebo okolí bazénu, stromky či altánek, máte nespočet možností.


V našem e-shopu najdete solární světla v podobě prasátka, hlemýždě, měsíce i oblíbených trpaslíků. A ještě rada na závěr – pokud hodláte solární svítidlo často přesouvat, vyberte si to, které má zapichovací podstavec. DOORLED SOLAR je vhodné pro místa, kam nevede elektřina, jako odlehlé chaty a kůlny. Doba napájení závidí na umístění a množství slunečního svitu.


Toto zahradní solární osvětlení je imitací přírodního kamene. Zpestří kdejakou skalku, pergolu i chodník. Kvalitní plast v kombinaci se světlem je perfektní ozdobou každé zahrady. Levná solární svítidla jsou právě nyní k dostání v prodejnách Globus za cenu 3Kč za kus.


JYSK nabízí ve slevách velké množství solárních světel určených k dekoraci terasy i zahrady - v podobě retro barevných žárovek, které můžete zavěsit na stromy. Svítí-li slunce, solární modul v horní části svítidla nabíjí oba vestavěné akumulátory. Při setmění se solární svítidlo automaticky zapne a osvětlí vaši zahradu, květinový záhon nebo domovní zeď.


Výška s uchycením na zeď: 2mm. Kouzelná světelná dekorace do vaší zahrady. Buďte kreativní, nebe je na dosah! Je vyrobená z prvotřídních materiálů, které respektují přísná pravidla evropské legislativy ohledně protipožární.


Trh nabízí množství lamp a lampiček, které lze umístit do zahrady , aniž bychom potřebovali elektrické vedení. Lampy mají malý solární panel, uvnitř akumulátor a svítí LED diodami, tedy světly, kterým k provozu stačí velmi málo elektrické energie. Výborně pomocí nich nasvítíte cestičky a chodníčky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky