středa 6. května 2020

Úprava ph v bazénu

H vody, úprava tvrdé vody Optimální hodnotu pH vody v bazénu spolehlivě vyřeší přípravky z řady bazénové chemie pro úpravu pH. Otestujte si bazénovou vodu pH testerem a případně použijte přípravky pH PLUS nebo pH MINUS pro ideální vlastnosti vody v bazénu. H v bazénu, měření a regulace. Ideální hodnota pH bazénové vody je 0-4.


V tomto rozmezí správně učinkují desinfekční prostředky, díky tomu jsou nízké náklady na údržbu vody v bazénu a pořízení bazénové chemie. Základem čisté vody v bazénu je správná hodnota pH.

Doporučovaná hodnota pH je 7-4. Hodnotu pH určíme pomocí testeru pH. Na požadovanou hodnotu upravíme pomocí přípravků pH plus, případně pH mínus. V eshopu naleznete kategorii úprava pH, pH minus, plus.


Snížení pH vody v bazénu pomocí granulátu pH minus v případě, že pH je vyšší než 6. Kvalitní přípravky bazénové chemie na úpravu pH bazénové vody v kapalné a granulované podobě. Přípravky pH plus a pH mínus pro úpravu pH bazénové vody. Když se koupete v bazénu, určitě nechcete, aby Vám voda působila jakékoliv potíže.


Jedním z měřítek, jak posuzovat kvalitu vody, je hodnota pH.

Jaká úroveň pH je ideální, jakým způsobem ji měřit a udržovat a co dělat, když nastanou problémy, o tom všem se dozvíte v tomto článku. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


PH mínus i pH plus za nejnižší ceny. Při větší objednávce doprava zdarma. Možnost osobního odběru.


Do vody v bazénu se dostává spousta nečistot, jako jsou zbytky opalovacích krémů, trávy, utonulý hmyz atd. Aby voda v bazénu zůstávala čistá a nezávadná, je třeba ji pravidelně dezinfikovat a chránit před bakteriemi a řasami. Aseko Asin PP - dávkovač pH do bazénu. Automatická úprava bazénové vody ASIN PP automaticky reguluje pH po dobu chodu bazénové filtrace.


Jestliže je hodnota pH příliš vysoká, muže dojít k podrážení kůže a očí, navíc jsou opatření pro údržbu vody neúčinná. POZOR: aplikujte nejlépe večer po koupání a nechte běžet filtraci, aby se voda promíchala. Kvalitní bazénovou chemii nabízíme ve formě tablet, soli, písku a sypké hmoty.


Výrobci MARIMEX a MASTER se postarají o kvalitu vody ve vašich bazénech. H vody v bazénu Vám zaručí správnou funkci všech přípravků Myslíte si, že úprava hodnoty pH vody ve Vašem bazénu není tak zásadní? Kyselost vody má vliv na kvalitu koupání a zvyšuje také Vaše náklady na bazénový provoz. Pokud je pH nižší než je voda kyselá a pokud je pH vyšší, tak je voda zásaditá.


Je nutné udržovat hodnotu pH v rozmezí – 6. Tuto hodnotu je nutné pravidelně kontrolovat pomocí měřících sad (testerů) pro měření pH a volného.

Při úpravě pH je vždy potřeba zkontrolovat hodnotu chloru. Většinou se dodává v podobě tablet. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek. Jednoduchá testovací sada pro měření pH a volného chloru v bazénové vodě pomocí tablet.


Abyste v bazénu měli čistou vodu, je nezbytné mít vyváženou hodnotu pH. Podle toho se určuje, zda je voda zásaditá či kyselá. Se stoupající hodnotou se pojí tvrdost vody.


Pokud není správná hodnota pH bazénové vody, nebudou přípravky bazénové chemie správně fungovat. Nevýhodou je také přímý vliv chlorování na zvyšování hodnoty pH vody v bazénu. Velmi pohodlným způsobem jak upravit vaši vodu v bazénu je použití mořské soli v kombinaci se solonizačními jednotkami.


Pokud budete udržovat správnou hodnotu pH, dostatek dezinfekce a pravidelně filtrovat (tzn., že byste měli každý den přefiltrovat celý obsah bazénu), pak nebudete potřebovat žádné další přípravky, protože se Vám v bazénu nebudou dělat řasy. Podrobný návod naleznete na našich webových stránkách. V horkých letních dnech, kdy se voda může rychleji zakalit, ale raději používejte samostatné výrobky.


Zatímco vyšší pH způsobuje tvorbu různých minerálních zákalů, příliš nízké pH způsobuje korozi kovových povrchů, blednutí barev bazénu a podráždění pokožky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky