pátek 3. července 2020

Balkonová dlažba na terče

Na terče lze pokládat dlaždice v rozměrech od 3x 3do 5x 5mm. Terče pod dlážbu s pevnou výškou slouží pro suchou pokládku plošné dlažby na zaizolované střešní konstrukce, terasy, balkony a lodžie. Lze ji tak použít na místa, kde řešíte každý centimetr navíc ve skladbě podlahy. Navíc 2cm dlažba zatíží balkon či terasu v patře méně. Luxusní venkovní dlažba i na terče z dílny předních italských designérů a nejprestižnějších výrobců.


Nejstylovější dlažba na terasu, verandu, pergolu i balkón.

Venkovní keramická dlažba na střešní terasu, balkon, či verandu již nemusí být jen lepená, ale lze ji pokládat i na terče. Terčová dlažba přináší mnoho výhod. My se zaměříme na praktické srovnání obou metod a pokusíme se vám ukázat, proč je výhodné použít pokládku na terče.


Až do nedávné doby se větina teras pokládala buď do štěrkového lože, pískového lože a betonu a nebo do malty. Nabízíme moderní terasovou dlažbu na terče. This feature is not available right now.


Výškově stavitelné terče , s možností výkyvné hlavy, se přizpůsobí různým druhům podkladu bez nutnosti výrazného stavebního zásahu do terénu. Tento systém zajišťuje vysokou.

Terče pod dlažbu slouží pro suchou pokládku plošné dlažby zejména na střešních konstrukcích, terasách, balkónech, lodžiích atd. Na tuto folii už se přímo v správném rozložení poskládají postupně „terče“ a na ně se postupně pokládá dlažba. Tak jako je na koncích nutné rozdělit nebo upravit dlažbu, upraví se i terče a jejich rozložení aby dlažba pevně seděla bez minimálního pohybu. Na váš balkón nebo terasu můžeme vytvořit pochozí rošt s exotického dřeva nebo pochozí vrstvu v podobě dlažby položené na plastové terče (Best terasová dlažba ). Například betonová dlažba Bradstone Blue Lias je inspirovaná starobylou atmosférou.


Je to ideálna dlažba na terasy, balkón, chodník, k bazénu, do záhrady, ako šľapáky do trávy. Dlažba pokládaná na terče se nespáruje. Volná spára slouží k odvedení vody na izolační vrstvu.


Pokud jsou terče pokládány na hydroizolační fólii, která leží přímo na vrstvě tepelné izolace, je ji třeba podložit geotextilií a pr. Systém je založený na ucelenom rade výškovo nastaviteľných, jednoduchých a bezpečných podpier. Terče , podložky pod dlažbu, revizní šachty, mříže, vpustě. Pokládka dlažby na terče tuto vyrovnávací betonovou vrstvu nevyžaduje a dlažba se může klást přímo na hydroizolaci terasy, balkónu či střechy. Samotné rektifikační terče pod dlažbu váží pár desítek až set gramů.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Na terče je vhodné pokládat dlažby silné minimálně až mm. Dlažby silné mm je možné pokládat i do trávy, na štěrk, popř. Na sucho uložená dlažba umožní zpřístupnění izolovaného střešního pláště a jiných ploch pro další využití.


Izolace balkonů a izolace terasy, pokládka na terče.

Prohlédněte si reference izolace balkonu, pokládky dlažby na terče či izolace terasy. Terče umístěné mimo rohy dlažby nemají vliv na její únosnost, ale pozitivně působí na rozložení hmotnosti z hlediska statiky (zatížení stropů, promáčknutí izolace atd.). Balkonová dlažba na terče. Dobrý den, jakou balkonovou dlažbu na terče s nízkou váhou a samozřejmě i cenou by jste mi doporučili. Realizaci nechte na nás.


Všechny obklady a dlažby, které u nás najdete, umíme kvalitně zrealizovat. Na eshop každý den přidáváme nové položky a parametry produktů pro snazší vyhledávání. U přírodních materiálů se naopak síla koncentruje do zóny s nějakou strukturální chybou a nejmenší pevností. Zvolíte-li na terasu dlažbu s pokládkou na terče, určitě si tuto volbu nebudete vyčítat. Kromě pokládky na terče je možné dlažbu pokládat přímo na trávník nebo do trávníkového lože (vytvoření zahradního chodníku).


V případě požadavku na pojezdovou plochu (automobil) je třeba dlažbu nalepit na pevný podklad (beton). Tato italská dlažba je vyrobena v 1. Hrana, nalepená na barák je jasná, tm bude dlažba doléhat až na stěnu. U ostatních otevřených hran bych očekával nějakou ukončovací lištu, aby nebyla vidět díra mezi dlažbou a lepenkou. Lišta by se nějak musela uchytit do terčů, to však výrobci tečů neřeší. Dle mě má lišta nejen estetický efekt, ale také by mohla zpevnit okrajové řady dlažby proti rozjetí.


Veškeré naše venkovní dlažby jsou pevné, odolné, mrazuvzdorné a protiskluzové, s téměř nulovou nasákovostí. Neváhejte nás v případě zájmu o venkovní dlažbu kontaktovat. Na druhou stranu u pokládky na terče je možné pod dlažbou vést například elektrické vedení (k osvětlení terasy), případná oprava poškozeného místa je lokální a velice ekonomická (o hodně víc než u lepené dlažby). Terče na krajích se dají bez problémů dělit - dělal jsem to u stěn i na krajích.


Když mi pošlete mail, pošlu Vám na ještě nějaké obrázky a ceník.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky